Mouhiksella liitämässä

Eilen käytiin Markon treeneissä tuuraamassa Maijua ja Elliä. Kiitos Maiju! : )

Rata näytti kivalta, otin alkuun parit kepit josta sain Markolta vinkkiä miten treenata. Ama tällä kertaa haki aloitukset oikein mutta pari viimestä väliä jäi pujottelematta. Marko sanoikin että pitää kommentoida virhettä jollain tapaa eikä saa passivoitua. Saatiin onnistuneet toistot aikaiseksi ja megapalkka.

Sitten itse rataan, vastakäännös alussa toimi hyvin, kääntyy paljon paremmin kuin pyörittämisellä. Kepeillä keskeytettiin rata ja palkattiin siihen ja jatkettiin ratapätkää myöhemmin. Takaaleikkauksessa taasen ongelmia, paha tapa on ohjata väärin tuota. Hartialinja on ok, mutta käsi menee huonosti. Kun muisti ettei kättä käännä liikaa niin leikkaus toimi. Kunhan tämän muistaisi aina treeneissä ja kisoissa. ; ) Sekoilin ratapätkällä, en yhtään muistanut miten piti ohjata 11-20 esteet. Tein pari päällejuoksua takaakiertoa mitkä toimi, mutta palasin siihen suunniteltuun ohjaukseen, pyöritys, takaakiertopäällejuoksu valssi ja niistosokkari. Uutena mulle tuli se, että niistosokkarissa tai sokkari mikälie onkaan nykyään ei käytetä enää niistokättä. Susan Garrettin koulutuksen jälkeen kuulemma niistokäsi jäi pois koska se käsi ohjauskuviossa mukana ei ole loogista. Ilman niistokättä pari kuviota toimi paremmin kun en liioitellut niistokäden poisjättämästä (selän takana, etten vahingossakaan käyttäisi ; )). Kokeilin pakkovalssijaakotusta yhdelle hypylle, se toimi hyvin mutta halusin kokeilla saksalaista. Tuntui että se ei olisi toiminut mutta toista oli palaute. Kyllä se hyvin toimi joten täytyisi vaan uskaltaa tuotakin käyttää enemmän. Keinu oli ok, olisi voinut olla nopeampi mutta ei sentään tullut läpi vaan siististi 20n-20ffiin. Hyvä Ama! : ) Kepeille taas meno pysähtyi, Marko sanoikin että vien liian varmistellen ja vein siis kohti putkea. : O Treenaamalla tämäkin paremmaksi! Hinkattiin vielä pätkää 12-20 joka saatiin näyttämään tosi hyvältä, kehujakin saatiin! Olin tosi tyytyväinen illan treeneihin!

Ainoastaan pari rimaa tippui joten sekin oikein oikein hyvä. Tällä kertaa tuntui että osasikin jotain ja suunnitelmat toimi. Oli oikein mukavat treenit kun saatiin onnistumisia. Kyllä se Ama ja myös minä ollaan kehitytty paljon. : )

Jäähdyttelylenkillä Kina pöljäliisa päätti maistaa rupikonnaa, suu vaahtosi, jumalaton kuolavaahtovana roikkui suusta ja reppana oksensi monta kertaa. Onneksi Marke tiesti sanoa, että jollain hänen tutulla oli käynyt samalla tavalla eikä se ole vaarallista kun olivat eläinlääkärille soittaneet. Olis pitänyt ottaa kuva Kiinasta.. : D : D

Off topic, kämppä meni nyt myyntiin! Pari tyyppiä kävi jo katsomassa ennen ekaa esittelyä. Toivon että asunnosta pääsisi eroon mahd. pian. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s