Mitä kaikkea on tapahtunutkaan…

Kiinalla oli ja meni juoksut. Ja kusiralli alkoi! Että mä olen kiukkuinen. Käytin jo kertaalleen pissanäytteen eläinlääkärissä, mutta pissan joukossa oli vielä verta (juoksut lopussa) joten jos pissailu jatkuu, vien näytteen uudestaan. Laura antoi mulle vähän c vitamiinia jonka pitäisi auttaa, Kinalle siitä riittää parin viikon kuurin ajan. Kiitos Laura! Vedenjuonti on nyt rajoitettu, pakko tehdä näin ainakin hetken aikaa. Huolissani olen tosin Viivin juomisesta.. Että juoko se tarpeeksi paljon. : /

Kiina on ollut välillä oma itsensä ja välillä kovin masentunut. En ole mitään tokojuttuja juuri tehnyt sen kanssa ja uskon että jos saan varasijalta paikan 25.9 kokeeseen, en ole menossa. Asenne on niin surkea, paineistuu jo mitä yksinkertaisemmistakin asioista. Mä en tahdo tuollaista hormonihyrrä narttua enään. Kinaa ennen on ollut 3 narttua joista yksikään ei ole leikattu, koskaan ei ole ollut tyttöjen treeniasenteessa vikaa joko ennen juoksuja, juoksujen aikana tai juoksujen jälkeen. Kina on siis valitettavasti poikkeus. Luonnollisesti osteopaatti ja fyssariaika peruuntuivat juoksujen takia. No onneksi on varattu parin viikon päähän hoitoaika Kinalle.

Tässä on ollut aikalailla hiljaiseloa, oltiin me mökillä porukalla (minä, Mikko ja koirat) viikonlopun verran. Rentouttavaa oli päästä kaupungin hälinästä pois. Inka pieni reppana mummeli oli kyllä raskas. Se nukkuu äitini sängyssä aina yönsä. Ja sen jakeluun ei mennyt se, että mökillä ei sänkyyn pääse. Mun uni oli sitten kovin katkonaista, Inka murisi ja haukkui aina välillä muka joillekin äänille. Sanoinkin Mikolle, etten jaksa tuollaista yötä enään. Seuraavana yönä Inka nukkuikin sängyssä tyytyväisenä älämölöshown jälkeen. Teki niin tahallaan tuon. ; ) Fiksu koira. ❤ Inka yritti pelailla meidän kanssa krikettiä, pölli pari palloa. : D On se silti aika herttainen mummeli.

Muutto ollaan pikkuhiljaa suoritettu, oma asuntoni menee nyt myyntiin. Työelämässä tapahtui vähän kaikenlaista ja nyt on uusi työpaikka haussa. Autokin tekisi vaihtoaan jos olisi järkevät tulot.. Elämä risaseks sanon mä! Olen tässä lomaillut pari kuukautta ja nukun ihan liikaa, tuntuu että on äärettömän laiska kun pitäisi johonkin asiaan ryhtyä. Jumpalla sentään käyn 3-4 kertaa viikossa ja elämäni ensimmäistä kertaa pääsin pari viikkoa sitten itse fysioterapeutin vastaanotolle. Teki kyllä gutaa. Vasen yläpuoli oli aika juntturassa mutta sitä saatiin auki. Kävin tänään toisen kerran fyssarin vastaanotolla, rangan liikkuvuutta kateltiin ja sain myös akupunktiota. Oli aikas jännää! Neulojen (18kpl) laittaminen ei sattunut ja vartin verran neulat olivat ”vaikuttamassa” ja poistamassa jännitettä. Vartissa kävin jo melkein unessa ja hoidon aikana raajat tuntuivat tosi painavilta. Hoidon jälkeen olin ihan kuin viikonloppulaivamatkan jäljiltä, niin pökkelissä kuin voi vain olla. : D Ajattelin tämän vuoden puolella käydä uudestaan, kyllä sitä kartturiakin kannattaa hoitaa välillä ettei vain koiria. Sain myös ihanalta ystävältäni lahjakortin hierojalle Elixiaan. ❤

Jepulla kävin mielenkiinnosta katsomassa paimennusta. Oli muuten hienon näköistä! Mä urbanisoitunut kaupunkilainen olin ihan jäykkis kun lampaat tulivat mua kohti. Apuuva. Ja epäilin että lampaat karkaisivat, no Flinttihän ne haki. Aika makeeta! Flint kävi myös viilentämässä itseään juoma-astiassa ja näinkin erikoisen ”vesijetin”. : D Kiitos Jepulla mahdollisuudesta tulla katsomaan tuota erikoista lajia!

Viikonloppuna Ama starttailee ekaa kertaa agilityradalla (virallisissa) kisoissa. Jännittää jo kovin, nyt täytyy vaan miettiä mitä teen jos kontakti ei onnistu, a) kontakti uusiksi ja pois radalta vai b) poistun suoriltaan radalta. Tosi vaikea tietää, mutta ennen kisoja on pakko päättää etten tee ex-tempore ratkaisua. Koska muuten voi käydä niin että rata jatkuu jos ei ole tehnyt määrätietoista päätöstä asialle. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s