Magneettien parantava vaikutus

Energetix magneettikoruja on tultu testailtua jo jonkin aikaa, olen itse käyttänyt muutamaa erilaista ranneketta sekä juomatikkua. Koirille otin testiin aikoja sitten vesikuppiin (tai vaihtoehtoisesti petiin) laitettavan ison magneettikiven. Ja nyt otin hetki sitten testiin Kinalle pantaan laitettavan korun. Magneettikorulla on ollut vaikutusta ainakin muhun itseeni, lihassäryt eivät ole niin pahoja, migreeniä ei tule niin usein ja käytän ranneketta aina kun nukun ja oikeastaan koko aika, suihkussa käydessä luovun korusta hetkeksi aikaa. Niinä öinä kun koru on jäänyt yöpöydälle tms. nukun huonommin, näen selkeästi enemmän painajaisia ja uni on katkonaista. En tiedä onko vaikutus jotenkin psykologista, mutta mulla ainakin magneetti toimii. Olenkin suositellut koruja myös sellaisille ketkä kärsii päänsärystä tai migreenistä. Mua vaivaa myös usein ”hiiriranne” eli kun olen koneella paljon, ranteeni kärsii liiallisesta näppäimistön sekä hiiren käytöstä, ranne rasittuu myös trimmaamisesta ja jatkuvasta liikkeestä.

Magneettien vaikutusta on tutkittu jo vuosien ajan, mutta akupunktion ja homeopatian tavoin sen vaikutusta on vaikea todistaa koululääketieteen keinoin. Eläimillä magneetteja on myös käytetty jonkun aikaa, äitini on myynyt magneetteja mm. sellaisille ihmisille kenen hevonen on loukannut jalkansa tarhassa ollessaan, magneetti laitetaan kipsin sisään ja se auttaa parantumaan nopeammin tapaturmasta. Itse otin jatkuvaan käyttöön Kinalle magneettikorun tahtoessani tietää onko sillä vaikutusta selän kipuiluun. Edellisestä hoitokerrasta on jo tovi vierähtänyt (elokuun ja syyskuun ajat fysioterapeutille ja osteopaatille peruuntuivat juoksujen takia), mutta kun magneetti on ollut kaulassa yötäpäivää 2 viikon ajan, pitäisi jotain muutoksia tapahtua. Magneetti saattaa lievittää Kinan selkäkipuilua ja jäykkyyttä. Katsotaan seuraavalla hoitokerralla josko oireet olisivat helpottuneet. Paras olisi jos magneetti asetettaisiin sellaiseen paikkaan mistä kipu on lähtöisin, Kinalla esim. lannerangan tienoille.

Sain äitiltäni esitteen magneettien vaikutuksesta eläimiin, esitteessä on kerrottu olevan apua koirille mm. nilverikkoon, lonkkadysplasiaan, spondyloosiin, välilevyn pullistumaan, kutiaviin korviin, hormonaalisiin sairauksiin. Ja kun fysioterapeutin sekä osteopaatin hoito on auttanut Kinalla noin parin viikon ajan, sen jälkeen pompotus on taas alkanut uudestaan, ei ollut oikeastaan vaihtoehtoja vastata ei ”testaukseen”. : )

Olen myös tehnyt testiä omille elukoille, metallinen vesikuppi vs. metallinen vesikuppi jossa on magneetti. Vaikea varmaan arvata kumpaa koirat juo mieluummin. Magneetilla on myös ollut vaikutusta veden juomisen määrään, Kiina lotkottaisi vettä niin kauan kunnes kuppi on tyhjä. Uskon myös, että Viivillä magnetisoitu vesi on auttanut munuaisten vajaatoimintaan. En usko psykologiseen hömppään, mutta olen itsessäni huomannut huomattavia fyysisiä vaikutuksia. Tänä kesänä käytin magneettikorua aktiivisemmin kuin aiempina kesinä allergioiden aikaan. Olen siis siitepölyallergikko (aiempina vuosina joutunut käyttämään silmätippoja, inhalaattoria sekä lääkkeitä touko-syyskuu akselilla), mutta tänä vuonna lopetin silmätippojen käyttämisen heinäkuussa, silmät kutisivat aniharvoin, inhalaattoria en ole tarvinnut ja muutenkin allergiaoireet ovat olleet helpommat kuin aiemmin.

Suosittelen, käy kurkkimassa koruja osoitteesta : Energetix Wellness ja lukemassa lisää magneettien vaikutuksesta. Jos kiinnostuit enemmän, ota muhun yhteyttä. Äitini nimittäin myy noita kyseisiä koruja tai vaihtoehtoisesti klikkaa hänen blogiin  http://energetix.blogit.fi/ . Olkoot tämä postaus joko vähän markkinointihenkinen mutta myös apu sellaiselle kuka miettii myös erilaisia hoitokeinoja omalle turrelleen. : )

Kuvat lainattu Energetix Wellness -sivustolta.

Kina magneettikoru kaulassa (eiks oo tyylikäs? ; ))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s