Ama fyssarilla, Kiina treenaa tokoa

Ama kävi Elinan käsittelyssä keskiviikkona, jumeja oli lapaluiden tienoilla sekä lannerangassa. Ohjeeksi saatiin ravilenkkiä pari kertaa viikossa noin 20min ajan jotta käyttää takajalkojaan paremmin! Tällä kertaa Ama antoi käsitellä paljon paremmin vaikka kyllä se kipiä oli selän tienoilta. Reipas Ama. Kiina ei mennyt Elinan käsittelyyn sen ollakko vai eikö olla -juoksujen takia. No nyt vihdoinkin ne alkoi, niitä odoteltiin jo kohta 2kk. Kina on alkanut kusemaan sisälle että ulos jäätäviä lammikkoja ja lotkottaa vettä ihan ylettömästi, juontia pitää rajoittaa. Kiina on muutenkin taas herkistellyt aivan liikaa. Huoh. Hormoonitoiminta pistää likan pöntön taas sekaisin. Aargh. Voi kun noita typeriä juoksuja ei enää tulisi koska nyt koira on aivan liian herkkä kaikkeen toimintaan. Eikä tahdo tehdä töitä mulle kunnolla, tekee todella laiskasti tokoa.

Ollaan kuitenkin treenattu seisomista ihan hyvällä menestyksellä, tosin ottaa myös helposti nokkiinsa ja menee maaten, käyn auttamassa seisomaan ja saa kehut. Seuraamistakin ollaan tehty, mutta motivaatio katos sen siliän tien tokoon kun näki kuinka laiskalla asenteella Kina tekee töitä. Sille kun ei voi huomauttaa, että tsemppaa vähän. En sitten viitsi treenata nyt ollenkaan koska ei siitä mitään hyvää tule kerta on niin yberherkkä ja naistenvaivojen takia ei pysty tekemään töitä. Olkoot sitten treenitauolla isoista tokotreeneistä. Me tehdään sitten jotain muuta, kaukojen tekniikkaa treenataan sisällä. S-M vaihto on hyvä, mutta en pääse irroittautumaan Kinasta tarpeeksi. Treeniä, treeniä. M-I vaihto ok, lähellä käsiavulla tekee tosi hyvän vaihdon, mutta kun matkaa tulee, muuttuu nousu laiskaksi enkä tykkää tuosta ollenkaan, se ei saa olla vajaa. Eli palataan taas koiran lähelle. S-I vaihtoa ei olla treenattu ollenkaan, mutta sekin varmasti tulee listalle pikkuhiljaa. Ohjattua noutoa ollaan treenattu vasemmalle. Lenkeillä ollaan treenattu puistoaksaa eli puiden kiertämistä, se jos joku on kyllä huisia Kiinan mielestä. : )

Keskiviikkona oltiin pihahommissa porukoilla (myös Ama : )) ja räpsin muutaman kuvan. Lisäksi muutama foto Jänesniemen koulutuksesta viime lauantailta. Lisää taitaapi olla galleriassa ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s