Kisaura on korkattu!

Kiinan debyytti 7.8, tuomarina Pirkko Bellaoui.

Jännityksellä odotettiin juoksuja alkavaksi, mutta eivät onneksi alkaneet. Huh. Koe jännitti kyllä paljon! En koskaan 15 vuoden koiraharrastus-”urani” aikana ole kilpaillut tokossa, no mutta sekin päivä nyt sitten nähtiin. Mä kyselin Anulta ja Maijulta kaikkea ja ehkä vähän hölmöjä kysymyksiäkin.. Mutta niistä oli apua joten iso kiitos kokeeseen potkijoille.. ; )

Meidän tulos oli 158p. 2-pistettä vajaa ykkönen. Mutta.. Enpä lähtenyt tavoittelemaan ykköstulosta vaan sitä, että Kina pystyy tekemään töitä mulle kun jännitän. Ja pystyihän se! Vaudeville. : )

Tässä videomateriaalia ala Anu, suuuuuren suuri kiitos.

Luoksepäästävyys 10.

Kina oli rauhassa mun sivulla ja hyvin kiltisti. : ) Ei muuta.

Paikalla makaaminen 9.

Meni hitaasti maahan, siitä pistetiputus. Nousi reippaasti ylös, ihme!! : D

Seuraaminen kytkettynä 8.

Ihan ok, kontakti pysyi mutta otti etäisyyttä muhun välillä?! Ei parasta seuraamista kuitenkaan.

Seuraaminen taluttimetta 8,5.

Parempaa kuin remmin kanssa, vähän taas jäi jossain kohtaa haahuilemaan, silti skarppasi. Meidän tasoon nähden kisaseuraaminen oli hyvä, mutta parannettavaa toki on. Tyytyväinen kuitenkin olen. : )

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9

Pisteen tiputus tassujen asettelusta ja seuraamisesta. Muuten nousi kivasti, tuntui että lähti vähän jähmeästi seuraamaan kun oli lupa liikkua. Toivottavasti tämä vain kokeessa!!

Luoksetulo 10

Mitäs tähän kommentoimaan, siisti. : )

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0.

Ylläri, tätä liikettä jännitin eniten ja menihän se maate. Höh.

Estehyppy 7

Jouduin antamaan tuplakäskyn. Ja liikkui vielä kun sanoin stop. Väisti vähän mua.. Johtui varmaan torstain inhottavista treeneistä.

Kokonaisvaikutus 9

Kommentoi mun äänelliseen palkkaukseen niin, että aika liikaa ääntä ja hihkuttelua. Vähempikin olisi riittänyt. Totesin tuohon, että ei haittaa. Tämä oli meidän ensimmäinen koe. : D

Noniin, eka koe on alla ja olen hyvin hyvin tyytyväinen. Taisin olla vähän paskajäykkä ainakin seuraamisessa ja taisin harppoa taas isoilla askelilla, mutta kun jännittää niin ei voi muistaa kaikkea. Kina oli oikein pätevä, eikä harmita että ykköstä ei tullut. Koska meillä on aikaa käydä kokeissa vaikka kuinka. : ) Nyt tietää taas mitä pitää treenata ja ehkä seuraavassa kokeessa en olekaan enään niin paskajäykkä.. : D

Onnittelut myös Miinulle ja Päiville, tekivät hienot ykköset. Seurasin myös Anun ja Maijun suorituksia, molemmille voittajasta 2-tulos. Pakko oli katsoa heti perään Anun video koneelta koska olin jännityksessä unohtanut ainakin puolet siitä mitä ne teki ja mitä pisteitä tuli. Hehe.. Sorii! : ) Ja Ellin videota ootellessa.. ; ) Kiitos vain henkisestä tuesta, sitä nimittäin tarvittiin.. Hih.. : )

3 thoughts on “Kisaura on korkattu!

  1. Höh, ethän sä mikään paskajäykkä ollu, ihan mahtavan hyvällä vireellä menitte! Ja tosi hyvin palkkasit! Ihan upee eka kisa, hienot pisteet ja täydellinen yhteystyö. Vielä kun seuraavassa kisassa sitten muistat, että ensin käsky, sitten lyhyt ajatustauko ja sitten vasta liikeelle/temponvaihto, jotta koiralle jää aikaa tajuta mitä sille just sanottiin 😀 Mut Kina kyl tajus hyvin nytkin, ja oli tyytyväinen itteensä ihan selkeesti! Mahtavaa te, hyvin oot työsi tehny!
    Millos seuraava koe?

  2. Hehe, Kiitos Sanna! 🙂

    Kirsi, seuraava koe on mahdollisesti 25.9 jos pääsen osallistumaan. Koe on rajoitettu (20koiraa kaikki luokat) joten olen varasijalla 3. Eli en välttämättä pääse, mutta yritän mä johonkin kokeeseen tänä vuonna vielä päästä. Ykköstä hakemaan! 😉

    Joo mä huomasin kans ite, et lähin samantien liikkeelle kun käsky tuli, mutta ehkä seuraavassa kokeessa tätä ongelmaa ei ole kun treeneissä aina hengähdän ennenkuin lähden liikkeelle tms. Kyl mä luulen et Kina tais olla ihan tyytyväinen itseensä! 🙂 Seuraamista tarvii kyllä treenata lisää, en tykkää tuosta ”seilaan kuin laiva” -efektistä, kun ei se sitä normaalisti tee.. Pöh.. Tarvii vaan tehdä intensiivisiä lyhyitä pätkiä ja palkata.. Eiköhän Kinasta jonkinmoinen tokokoira ole kasvanut ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s