Mouhiksella Ampun kanssa

Keskiviikkona käytiin tuuraamassa Maijua ja Elliä mouhijärvellä Markon treeneissä Aman kanssa.

Ratapätkä näytti kivalle, tiesin kyllä ettei kaikki suju kuin plakkia mutta olin erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Alun 2-3 hypyt, kakkosella piti jo saada vähän käteen, välillä Ama reagoi ja välillä ei. Eli tätä tarvii ehdottomasti treenata. Mutta sain kuitenkin pyöritettyä jonkinlaisella jaakotuksella. Tätäkin tosin hinkattiin useaan otteeseen, kun oma liike pysähtyy, Ama ei meinaa hypätä yli vaan jää kyselemään. Joten kun ei meinannut hypätä, odotin ja käskytin. Seuraavassa kohdassa tulikin kiire, en yhtään suoristanut Aman linjaa joten tuli aika rumalla kaarteella renkaalle. Jäin kyllä auttamattomasti jälkeen, takaaleikkaus toimi ja taas ei toiminut. Tätäkin tarvitsee treenata. Markon ohjeesta suoristin linjaa ja vein rauhallisemmin, johan jatko näytti paremmalle kunnes jäätiin sössimään takaaleikkaukseen. Kun tästä päästiin eteenpäin, olikin vuorossa puomi. Toistoja tuli aika monta, pari kertaa jäi himmailemaan muuten tosi hienosti eli vaatii selkeästi treeniä lisää. Pieni himmaus puomin jälkeiselle hypylle ja viskileikkaus seuraavalle hypylle ennen putkea – toimi!

Putken jälkeen olin menossa kepeille, mutta mulle ystävällisesti huomautettiin että suoritan esteitä väärässä järjestyksessä. : D Eli putkelta hyppy jonka jälkeen takaakiertohyppy. Ja taas käskettiin olla hiljaa koska Ama ampui aikamoista vauhtia takaakiertohypyn taakse mm. putkeen jne. Päällejuoksu toimi tässä kohtaa superhyvin, olen kyllä iloinen siitä että tuo kohta onnistui tosi kivasti. Sen jälkeen vähän himmausta hypylle ja kauheaa kiitoa hypyltä poispäin putkelle. Ekalla ja tokalla (muistaakseni) Ama ampui putkeen kun varmistin, mutta heti kun varmistus loppui, se meni puomille. Ei ollut aikaa varmistella putkelle kun tiedossa oli 15m juoksupätkä takaakiertohypylle ja sieltä aalle. Takaakierto meni jokseenkin näin: ”kääk, aapuva, hölölöhö ja naurua”.. : D A-esteen kontakti oli tosi hyvä, ehdottomasti paras kontaktiesteistä. Putkea jäätiin hinkkaamaan kun seuraavilla kerroilla Ama tosiaan ampui puomille. Pakko oli varmistaa muutamia kertoja, jotta koira menee sinne minne pitää. Treeni-ohjeeksi saatiin kotona putki-puomi erotteluja.. Ei pahitteeks olisi myöskään a ja putki erottelut. Taidanpa treenata remmissä näitä.

Ama oli kiva ja muistin palkata sitä lelulla koko aika. Hyvä mä! : ) Jaksoi tosi hienosti tehdä töitä ja tekniikkajutuissa aletaan edistymään aivan selkeästi, kyllä mouhijärvellä treenaaminen edes tuurauksen merkeissä kannattaa joten iso kiitos Maijulle. Treeneistä jäi tosi hyvä mieli, sellainen että kyllä me jotain osataan! Pikkuhiljaa Ama alkaa lukemaan hyvin mun kropan liikkeitä, yhteistyö senkun paranee. Mahtijuttu! : ) Lisään ratapiirustuksen tänne myöhemmin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s