Tokot kangasalla

Maanantaina käytiin suoraman kentällä tokoilemassa tulevia keskiviikon kokeita aatellen.. ; ) Käytiin ekaks Maijun kans pyörähtämässä lenkki jonka jälkeen aloitettiin.

Kiina teki helpon liikkeen, muistaakseni olisko ollut luoksetulo jonka jälkeen palkka autolla. Palkkana oli kissanmärkäruokaa joten se jos jokin oli suurta herkkua. Sitten päästiin tekemään liikkeitä putkeen;

– hihnassa seuraaminen; häntä heilui, kivalla asenteella, mutta väljä ja perusasennot huonoja, vähän haaveili välillä

– vapaana seuraaminen; parempaa kuin hihnassa, kerran jäi tosi pahasti laahaamaan mutta korjasi itse paikan, perusasennot kyllä kusee pahemman kerran.

– luoksetulo; käsiapu!! apuuva! Mä käytän vasempaa kättä apuna, perhana. Pitää ottaa se pois heti käytöstä. Luoksetulo täysin passeli! : )

– liikkeestä maahanmeno; hyvin meni, ei ongelmia. Nousutkin alkavat olla parempia ja nousee käskystä eikä jää niin kovin vajaaksi

– liikkeestä seisominen; tarvitsee apua tämän kanssa, pakko vielä hinkata ennen koetta, ennakoi maahanmenoa joten tehtiin eri suuntaan kuin maaten, pakko vahvistaa, maahanmenon voisi jättäää vähän tauolle ja vahvistaa naksulla tätä.

Ja lopuksi palkka autolla, Kiina lähti sinne aikamoista kyytiä.. : D Positiivista oli se, että ei possuillut. Seuraaminen ei ollut parasta osaamista, mutta menkööt tuollaisena. Turha sitä enää tässä vaiheessa on hinkata. Treenaan vielä hyppyä ennen koetta ihan vain varmuuden vuoksi.. ; )

Tauon jälkeen hinkattiin seuraamista ja liikkeestä seisomista, treeniä treeniä. Seuraaminen oli paljon parempaa, ei edistänyt ja korjasti ja kiva asenne. Seisomisessa tarvitsi vartaloapua. Pysyy tosin hyvin paikoillaan. Loppuun vielä ruutu, Maiju vei lätkän ruutuun ja Kina näki kyllä sen, mutta ei lähtenyt ruutuun etumerkkien välistä vaan sivusta?!? Hakeutui kuitenkin lätkän päälle mutta ehti suullisesta palkasta tulla jo pois sieltä.. Uusiks vaan, kyllä ruutu oli kiva juttu.. : )

Kiitos Maijulle seurasta! Ja ps. liikkeiden aloitukset on parantunu! Ei koomaile maahamenossa vaan lähtee reippaasti seuraamaan, kyllä treenaaminen kannattaa.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s