Epiksissä

Ama Takkujen kisoissa toukokuussa..

Eilen lähdettiin ex tempore nokialle epiksiin Anun ja Sirpan kanssa. Osallistuimme Aman kanssa hyppyradalle sekä kilpailevien agilityradalle. Vähän kyllä jänskätti nuo kontaktit, että muistaako Ama mitä niillä tehtiinkään… Otin a-estettä ihan sivusta vaan jotta kiipee käsky muistuu mieleen.

Hyppyrata oli aika helppo, suoraviivainen rata. Jarrutukseen ennen putkea ei Ama kauheasti reagoinut vaan meni päin mun jalkaa. Kepeille meni kauheaa vauhtia mutta ei tainnut taipua kakkosväliin.. Yksi rima tippui kolmannen putken jälkeen kun tein valssia, mä luulen et Ama vaan kalkuloi väärin matkan hypylle..?!? Ennen vikaa putkea piti tehdä persjättö, mutta sorruin takaaleikkaukseen, siinä olis tosin kerinnyt!! : D

Ennen kilpailevien agilityrataa kyllä jännitti, ei se itse rata vaan ne kontaktit. Tein alkuun kakkoshypylle ihmisnuolen tyylisen, ei kovin hyvä reagointi ja seläntakaa Ama puomille. Ajattelin et noniin, se oli sitten siinä mutta hyvin se pysähtyi alastulolle! Vähän joutui steppailemaan tassujensa kanssa mutta se oli silti todella hyvä. Sitten lähtikin vähän rallatteluks rata kun olin niin tohkeissani puomista. Kepeille ampui tosi kovaa vauhtia ja taas oli vähän hankaluuksia taipua oikeisiin väleihin, mutta lujaa se meni! Tein leikkauksen ennen keppejä eikä Ama reagoinut niihin ollenkaan. Jes! Seuraavaksi olikin sitten putkea sun muuta mut pyöri käsissä, en ollu tarpeeksi selkeä.. A-esteelle pääsi ryysimään vaikka yritin himmata Aman vauhtia.. Mutta hienosti Ama meni taas 20n-20ffiin odottamaan, VAUUU!!  Kehuin sitä ja siellä se nökötti kiltisti paikoillaan. : ) Keinu ei ollutkaan niin hieno, ekalla kerralla Ama vaan juoksi keinun kun se laskeutui. Otin uudestaan, pysähtyi 20n-20ffiin mutta kehujen aikana lähti liikkeelle joten otimme uudestaan ja nyt pysyi. Maalissa Ama sai kyllä superkehut multa!

Nyt voi oikeasti suunnitella kisakalenteria syksymmälle, kiire meillä ei Aman kanssa ole. Mutta tietää missä mennään ja mitä vielä treenataan.. : ) En mä silti sanois noita kontakteja pomminvarmoiksi.. Täytyy tehdä treeneissä kunnon hetsausta, virheen aikaansaaminen Amalla ei kauhiasti sitä kehitä, mutta kyllä se vire pitää saada maksimiin..

Kiina pääsi lopussa uimaan Pipan ja Aman kanssa, tainno Ama ui Kinan lisäksi ja Pipa kahlasi. Ja uinnin jälkeen kauheeta rallia Pipan kanssa pitkin maita ja mantuja.

Videota tulee myöhemmin.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s