Tallilla +30

Lauantaina lämpimien olosuhteiden saattamana treenattiin pitkästä aikaa agilityä. Mukana oli siis Ama, Kina ja Viivi sekä Anu ja koirat. Ama pääsi aloittamaan kontaktitrainerilla treeniä. Pari kertaa muistutteluna että mitäs kontaktilla tehtiinkään. Paristi meni kyllä aikamoisella loikalla läpi. Kun suoritus oli hyvä, lisättiin putki ja myöhemmin jopa kaksi estettä ennen traineria. Välillä vapaa-sanan kuultuaan ei vaan yksinkertaisesti lähtenyt liikkeelle, jouduin antamaan uuden vapautuskäskyn. Hömppä Ama. : ) Tehtiin myös niin, että trainerin jälkeen oli putki. Ama kyllä loikki aikamoisia hyppyjä trainerilta alas. Jouduin ottamaan remmin muistutukseksi, muutama toisto remmissä ja taas vapaana. Ihan hyvin on lihasmuistissa tuo 2on-2off..

Luuliitoa : )

Tauon jälkeen Ama pääsi tekeen pimeetä putkikulmaa, ja keppejä. Kerran tuli kepeiltä pois, mutta muuten hakee aloituksen siististi. Tehtiin myös hypyn kautta kokonaista a-estettä. Hyvin pysähtyy, kerran taisi lähteä ilman lupaa mutta muuten tosi siistiä. Tehtiin jopa kepit-hyppy-a. Ja ei ongelmia. : )
Toisella kentällä tehtiin puomia putken kautta. Muutaman kerran ihan sairaan hyvin vaikka käännyttiinkin takaisinpäin pussille. Pakko vielä hinkata ja sain epäonnistumisen. Ei muutakuin uusiks ja lopetus. Hieno Ama! : )

Lopuksi vielä takaakierto-päällejuoksua minihypyillä ja minimuurilla sekä putkella. Putkesta vauhtia ja takaakiertoon, lähti hyvin. Pari kertaa ryysi eikä kuunnellut ohjeita joten ärähdin. Ja Ama pisti korvat kuunteluasentoon. ; ) Saatiin kivoja onnistumisia vaikka meinasinkin kaatuilla, jostain syystä jalat menivät omia reittejään. : D

Kiinapieni sisustusintoilija oli taas omaa vuoroa odotellessaan repinyt tallin punaista mattoa pois paikoiltaan. Sillä varmaan menee hermot kun treenaan Aman kanssa. : D Kiina treenaili vähän tokoa, seuraamista sekä liikkeestä maahanmenoa. Sekä luoksetuloa. Pari liikettä kisamaisesti ja toimi kyllä tosi kivasti. Skarppi asenne. Ehkä auttoi kun tein pari kertaa puomia etupalkalla, Kina oli kyllä onnellinen. : ) Kina pääsi tekemään lopuksi myös puomi-putki-puomi-putki yhdistelmää. On se kyllä aika epeli. Etupalkka on kaikista paras kun hokee missä nakki on. Kiina on oikein raivoissaan! Yritin treenata sen kanssa takaakierto-päällejuoksua, mutta ei onnistunut. Jotenkin Kina ei edelleenkään tykkää noista hypyistä vaikka rimaa ei ole ollenkaan.. : /

Lopuksi vielä vähän liikkeestä seisomistreeniä. Kina vähän ennakoi tällä kertaa ja kävelytin sitä varmaan enemmän kuin stop käskyä tuli.. En vaan millään tahdo antaa käskyä kun meinaa itse pysähtyä / pysähtyy. Saatiin me toki onnistumisiakin. Lopuksi käytiin jäähdyttelylenkki peltsulle asti. Koirat päästettiin uimaan, Luu on kyllä hirmu hauska. Sen loikat on hienoja ja Luu kyllä hakee kaikki kepit jos kukaan muu ei ensin ehdi. : D Kiinakin kävi polskimassa. : ) Jäähdyttelylenkillä tuli hullun kuuma.. Lämpöasteet tallilla ainakin +30 astetta.. Ulkona varmasti yhtä lämmintä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s