Kotikenttätoko

Eilen lenkin yhteydessä kävin tokoilemassa Kiinan kanssa viereisellä kentällä.
Aloitettiin seisomis reenillä. Hyviä toistoja, vartaloapua vähemmän tällä kertaa. Sitten seuraamista. Hinkattiin ja hinkattiin, tein aika pitkää seuraamista, täyskäännöksessä tosi väljä istuminen. Huomautus tästä ja kun skarppas, sai
superpalkkaa. Oikealle käännös oli löysä, vasemmalle käännöksessä varoi taas mua vaikken kiilannut päälle ollenkaan. Puuh ja lääh. Täytyy ottaa käännökset supersyyniin. Loppuun tehtiin vielä tsemppipätkä, ihan suoraa vaan. Kontakti pysyi hyvin ja palkkasin wuballa. Tehtiin myös juoksupätkää, tällä kertaa ei edistänyt niin paljoa kuin viime kerralla. Ja kun alkoi edistämään normivauhdissa, annoin uuden käskyn ja kävelin hitaasti. Kontatki parani selkeästi, välillä huonosta ja väljästä kontaktista olen antanut uusintakäskyä ja heti tsemppi paranee. Tarvis tehdä myös lyhyempiä tsemppipätkiä ennen koetta. Jaiks..

Liikkeestä maahanmenossa taas jumitettiin, tässä seuraaminen on todella hankalaa. En tajua, annan kyllä virittelysanan Kinalle (seuraamisella omansa) ja koskaan liike ei ole liian painostava. Jotain on pakko olla sattunut treeneissä joskus. Palkkailin wuballa ja namilla kun lähti liikkumaan mun kanssa kun käsky tuli. Plats oli liian löllö, teinkin maahanmeno treeniä erikseen. Tätä liikettä vois hajottaa vähän useammin osiin.

Luoksetulo taas tosi hyvä, sivulletulot alkaa olemaan hyvässä kuosissa. Tein toisen luoksetulon ja palkkasin wuballa vauhdista. Lopuksi vielä kunnon halipusupalkat sekä wuban revittämiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s