Inspiraation puute..

..On ajanut mut siihen pisteeseen, etten ole jaksanut blogia päivittää. Huoh. Treeneissä ollaan käyty, ässämmit nähtiin ja on ollut niin paljon kaikkea muuta, että ei vaan yksinkertaisesti ole jaksanut rustailla tänne mitään kun ulkonakin on ollut niin kivaa eikä koneen ääressä jaksaisi istua..

Lupaan tosin ryhdistäytyä vaikka heinäkuun kunniaksi! En varmaan edes muista mitä kaikkea tulee jäämään kirjoittamatta, mutta mitä sitten.. ; )

Nyt tätä emäntää sais potkia hiukkasen persiille, Kiina on ilmoitettu 7.8 tokokisoihin. Heinäkuu olkoot meidän treenikuukausi, oman lisähaasteensa tuo likan juoksut, mutta yritetään pitää positiivinen mieli yllä ja treenata hyvin ja johdonmukaisesti, siksi treenisuunnitelma on pakko tehdä. Koskaan en ole pitänyt tarpeellisena tuota, mutta tällä hetkellä se on ehkä ”SE” juttu mitä me nyt tarvitaan. Hioa jo sujuvia liikkeitä ja treenata puutteelliset kuntoon. Ei tässä mitään maailmanmestaruutta olla tavoittelemassa, mutta tahtoisin niin kovasti että kokeen jälkeen kehästä tulee kaksi hymyilevää otusta ulos, on tulos sitten mikä onkaan. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s