Mummeli liitää <3

Eilen siis Nokialla kisasin Inkan kanssa viimeisiä kertoja.. : ( Ekalla radalla oli tuomarina Eija Berglund (jota mollasin aiemmassa postauksessa) ja jonka rata ei nyt näyttänyt ihan kauheen hauskalta. Paskin kohta oli hyppärillä välistäveto kentän toisessa päässä ja hiekka oli pehmeää ja ihan erilaista kuin muualla kentällä. Jes. Muuten hyppäri näytti ihan ookoolta, estevälit tosi pieniä joissain kohdin ja rataantutustumisessa olikin hiukan hankalaa kun meitä minikisaajia oli kuitenkin..

C-kisa (hyppäri) taistelunolla : D

Tuo oli kyllä ehkä rumin nolla mitä ollaan koskaan tehty Inkan kanssa. : D Hyvä kun pystyssä pysyin. Nolla tuli mutta aika ei ollut niin hyvä. Eikä sillä ollutkaan edes väliä, sijoituksemme siis 5. Inka pirulainen varasti, kaippa se aatteli etten ole niin tosissani tuon paikka-käskyn kanssa. : D Eli jos en olisi hokenut sitä vuosien mittaan, olisi se varmaan varastanut useamman kerran.

B- kisa (agilityrata) HYL.

B-kisan tuomaroi Minna Räsänen. Videolla ei kuulu kuulutuksia, mutta meni suurinpiirtein niin että: ”nyt vuorossa kisan konkari koirakko, lähes 11  vuotias Inka joka kilpailee viimeisiä kisojaan tänään”. Pirulainen varasti taas. Fiksu koira, käytti niin hyväkseen sitä kun ekassa lähdössä sai tulla omin lupinensa. ; ) Puomilla en käskyttänyt ollenkaan, lie pehmennyt munkin pää. Ei nostanut kättä mutta olin jotenkin tosi hämilläni ja Inka juoksi väärään putkeen ja sen jälkeen oikeaan putkeen mutta väärään päähän.. Loppurata menikin ihan hienosti vaikka keinun jälkeisellä hypyllä koordinaatit taisi olla hetken aikaa hukassa.. : D

Kiitos Anulle videoista!! Jäin vielä katsomaan Nipen vikan startin josta tulikin sitten nolla! Jeii! : ) Ei oikein meidän tiimi ollut vedossa sunnuntaina kun nollia ei ihan hirmuisen montaa herunut.. Lähdettiin vielä Anun kanssa lenkille, Kiinakin pääsi pitämään edes vähän hauskaa kun Luun kanssa paineli menemään. Tuo kaksikko on kyllä hyvin oppinut juoksemaan ja leikkimään koska eivät törmäile toisiinsa enään paitsi vahingossa. Eli tuo karjuminen kun ovat keilailleet on ilmeisemmin toiminut ja ehkä molemmat ovat saaneet vähän aivoja. Tuota jälkimmäistä suuresti epäilen ainakin meidän kohdalla. ; )

Voi Inkerini mun. Se oli niin oma itsensä kisoissa, räyhäsi muille koirille ja keuhkoili. Oli ihana olla rataantutustumisessa missä niin monia tuttuja naamoja. Ja seurata miten muilla menee radalla. Se fiilis, sitä ei hetkeen sitten taida vielä tulla. Se agren määrä mitä piti kerätä kentälle, sen mä sain kerättyä mutta pokka ei pitänyt. Kun ottaa löysin rantein, on kisaaminen kivaa, virheistä viis ja sallittakoon tuo mummelille että varasti. Tuomari Minna Räsänen oli ihana kun kommentoi että:  ”Siellä se juoksi kuin 2 vuotiaat konsanaan”.. : ) Kisoista jäi hyvä fiilis, tuntui että Inka liikkui tosi hyvin. Harmi ku hää on kohta 11 vuotta. Voiko ajassa palata takaisin? Aman kanssa varmasti jossain vaiheessa tulee samanlainen ”yhteenkuuluvuus” radalla, mutta siihen menee pitkän aikaa vielä.

Inka on paras agilitykoira mitä mulla on koskaan ollut. ❤

2 thoughts on “Mummeli liitää <3

  1. Juuh, on se aika hauska mummeli.. 🙂 Kiitää vielä tuon ikäisenäkin mun mielestä ihan huippuhyvin. Tahtoisin kovasti tuollaisen kiiturin vielä uudestaan.. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s