Kipeenä on kiva olla!

Nyt se flunssa sitten iski muhun vaikka elättelin toivoa että se olisi ollut vain allergiaa.. Pöh.

No mutta kuitenkin, maanantaina tein taas pikatottikset Kinan kanssa. Tein maalinkiertoa läheisellä kentällä, muutama stoppi. Sain Kinan kiertämään pitkän matkan päästä. Huisia! Pari stoppia jotka olivat ihan superhyviä. Luoksetulo kisamaisesti, superhyvä. Jos pidän vasemman käden kiinni kropassa, tulee peruuttamalla sivulle. Ei hyvä, mutta kun pidän kättä vähän irti kropasta, tulee hyvällä koukkauksella sivulle, ei törmää eikä perraa.

Seuraamista.. Taas muutama käsky ja pysyttiin paikallaan. Kerran Kina lähti ittekseen liikkeelle, muuten hyvä. Naksuttelin kontaktista. Seuraaminen oli parempaa, olen itse tainnut oivaltaa liikkumisen salata. En hiihdä enkä himmaa. Kävely on tasaista ja sopivan tempoista (mielestäni). Kontakti oli superhyvä ja paikka tosi hyvä. Tein vasemmalle kääntymisiä, kerran oli taas hämillään mutta toisella kertaa tsemppasi itse tosi hyvin. Lopuksi vielä lyhyt pätkä ja hyvästä seuraamisesta hyvä palkka. Toimi! Liikkeestä maahanmenoa pari kertaa. Lähtee aika leimisti liikkeelle kun käsky tulee mutta uudella käskyllä tsemppaa. Tätä tarvii treenata enemmän. Menee ripsakasti maahan ja nousee ihan jees ylös.

Lopuksi vielä Kina paikkamakuuseen kun Viivi höntsäilee. Hyvin pysyi maassa ja nousi ylös. Tein vielä nousutreeniä erikseen, tsemppas ja lopetin siihen. Hauska Kina hyvällä fiiliksellä! : )

Asiasta moottorisahaan, Kina on muuten ihan superraskas lenkeillä. Pöhisee ja kyttää.. Enimmäkseen pikkulintuja ja muutenkin sikailee. En tiedä mikä kesävillitys siihen on iskenyt mutta ei ole kuulolla sitten yhtään. Pikkusika hyväkskäyttää mun huonoa oloani, ei kuuntele sitten niinkuin yhtään kun sanon sille jotain. Ärsyttävää! Lenkit ovat tosiaan olleet aika hidastempoisia ja lyhyitä mutta kun paranen niin pikkulikka laitetaan ruotuun. Olen yrittänyt tehdä kuitenkin sisällä naksuttelujuttuja huonolla menestyksellä. Olen yrittänyt opettaa lusikan laittamista kippoon. Kiina koomailee kun sanon sille nätisti että niitä tassuja ei laiteta sinne kippoon. Sitä ällöttää nostaa lusikka lattialta mutta nostaa kuitenkin. Tätä temppua ollaan junnattu jo monta päivää enkä oikein itsekään tiedä miten vaatimustasoa nostaisin, olen kuitenkin nostanut sitä liikaa koska koira jumittaa. Huoh. Ehkä mä jätän ton tempun hautumaan ja aloitan uudelleen joskus myöhemmin. Pinna nimittäin ei ole kauhean pitkä kuumeisena.. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s