Näin meillä TamSKissa! :D

Meillä nykyään TamSKissa on kirkkoherroja parsoneiden tilalla, Noorakin kisaa kirkkoherra Dooriksen kanssa ja seurana on Laki.. Oikeasti siis Law.. Nipsu on äitiyden myötä näköjään muuttunut Bumtsi Bum Arvoisa Butterfly’ksi. Ansaitseehan rouvaskoira sellaisen tittelin. : D Bortsu Spot on nykyiseltä nimeltään Paikalla. Katikin on nykyään aika vaarallinen kun sillä on Linkkuveitsi matkassa (Tending Jackknife -> Tending Linkkuveitsi). Villekin on nykyään siirtynyt parsoneista kirkkoherroihin, täytyypä tutustua tuohon uuteen rotuun. Päivikin Rockykin on nykyään Kallioinen kutsumanimeltään.. ; ) Ja nykyään meillä TamSKissa ohjaajat on ylennetty arvonimellä tarkastaja.. : D Buahahah.

Pieni käännösbugi näköjään iskenyt lähtölistoihin, olisin laittanut linkin tänne mutta olivat menneet poistamaan lähtöluettelon..  : D

2 thoughts on “Näin meillä TamSKissa! :D

    • Joo mä sain hyvät aamunaloitusnaurut.. 😀 Hihittelin töissä (missä kukaan ymmärrä lajista agility tyyliin yhtään mitään) itsekseni työkavereiden kummastellessa mun juttuja kun yritin selittää niille mikä siinä lähtölistassa oli niin hauskaa..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s