Pikatokot

Maanantaina illalla lenkin jälkeen tein viereisellä kentällä pikatokoilut Kinan kanssa.

Seuraaminen. Aluksi taas käskyjä ja seistiin paikoillaan. Kerran nousi kun nojasin yläkropalla eteenpäin. Oma vika.. ; )  Sitten tehtiin vähän pidempää pätkää, tuntui että kävelyvauhti oli just sopivan rento ja kontakti pysyi tosi hyvin. Paristi lähti taas edistämään, jatkoin samaan tahtiin kävelyä ja korjasi paikan ja palkkasin näistä. SuperKiina! : ) Käännöksiä myös pitkästä aikaa, vasemmalle pääasiassa. Muistin rytmittää askelluksen ja antaa hidastamisella apua kääntymiseen. Ekalla kerralla Kina oli aika hämillään, mutta tokalla kerralla sainkin jo oikein mallikkaat käännökset.

Liikkeestä maahanmeno kisanomaisesti pari kertaa. Ekalla kerralla olisi saanut mennä ripeämmin maahan. Tokalla kerralla tosi ripsakasti maate ja nousu hyvä. Luoksetulon tein kerran, kehuin matkalla ja sivulletulo oli supersiisti. Hyvin koukkas sivulle eikä törmännyt tai perrannut pyllyllään. Mahtavaa!

Paikkamakuu samalla kun höntsäilin Viivin kanssa, kun kutsuin Viivin tule-käskyllä luokse, nousi Kina ylös ja lähti tulemaan mua kohti. Kävin palauttamassa ja oikein härkin sitä, mutta pysyi maassa. Ihan jees. Nousut paranee kerta kerralta, näiden treenailua jatketaan. Olipas kivat pikatokoilut Kintun kanssa. Hyvä fjiilis ja pätevä olo treenien jälkeen. : ) Kyllä se Kinttu osaakin olla aika hieno plikka välillä. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s