Vimpat tokoilut valkkuryhmässä

Perjantaina taas tallilla tokoilemassa for the last time.. Siis valkkuryhmässä.. ; ) Meitä oli Anu, Maiju ja Lotta paikalla. Eli tarkoittanee siis sitä että ohjatut tokot loppui siihen. En hakenut uudelle kaudelle..

Kiina aloitti ekaks, tehtiin seuraamista. Nyt jotenkin oli aika ahdistunut, meni sivulla melkein koko aika maaten. Byääh. Ja nousuja ollaan treenattu. Kuinka epävarma voi pikkulikka ollakkaan. Ja mä taas osittain koomailin. Tehtiin jopa pidempää pätkää, heti kun edisti korjasin itse hidastamalla vauhtia. Ajattelin että ehkei kannata tehdä noin vaan tosiaan antaa Kinan itse korjata. Koska muuten mennään vanhan ”kaavan” mukaan. Lotta ohjeisti että heitetään nami koiran taakse ja sen jälkeen käskytetään seuraamaan, vire pysyi hyvänä ja paikka myös. Näitä vois tehdä kans! Kiitsa! : ) Seuraaminen on kuitenkin edistynyt edes hitusen muutamassa kuukaudessa. Ainakin toivottavasti?!?

Estehyppyä taas alustalla, menee hyvin mutta kun alustan ottaa pois, tulee liian eteen. Tätä pohdittiin ja päädyttiin siihen että kun Kina menee hypyn yli, mä heitän namin perään. Sille saatiin muutaman kerran näyttää että kyllä se nami on maassa kun ei likka oikein hiffannut. Tehtiin myös niin, että Kina seisoi hypyn takana ja menin sen sivulle. Ei saa kuulemma istuttaa sitä kun seisomista treenataan. : D Mä taidan olla aika keila.

Yritin tehdä noutoa mutta Anu käski jotain aivan muuta. : D Eli treenattiin liikkeestä maahanmenoa kertaalleen. Lähtö oli perseestä, Kina ei lähtenyt seuraamaan tai sitten se itse koomaili. Parin kivan puhuttelun jälkeen (lässytin ; )) lähti ihan jees seuraamaan ja annoin toisen käskynkin ja käsky maahan. Pysyi maassa kun palasin sivulle ja nousukin oli ripeä Kinaksi. Tämä tehtiin siis liikkuroituna.

Siivekkeen kiertoja.. Stoppia siis. Lelulla hetsaten ja ei muutakun takaa-käsky. Paristi jää taas jumittamaan ja Maiju huomasi taas että jes tai joo (kehu) tulee liian aikaisin ja Kina ennakoi, ennakoi vaikkei koko pysähdystä tulisikaan ja ennakoi muutenkin stoppia. Saatiin kuitenkin pari ok stoppia, eka tais olla aika ennakoitu mutta toinen oli jo parempi… Kai. Ja taas lelujuttuja loppuun. Lotta huomasi että Kinan läpitulokäsky takaa lelupalkalla on erilainen kuin lähettäisin sen tulevaan stoppiin namipalkalla. Hyvä huomio! Toimin siis eritavalla ja siksi Kina lähtee laiskasti kiertoon kun tiedän itse että olen tekemässä stoppia.

Lopuksi vielä Maiju huuteli meille käskyä kun seurautin Kinaa, olin itse toooosi koomassa mutta Kina piti kontaktia. Ei ehkä nyt parasta seuraamista ikinä mutta seurasipa kuitenkin. Hankalaa muuten seurauttaa kun toinen huutelee käskyä. : D Erittäin hyvää treeniä meille.

Lopuksi vielä leikin tuomaria Ellille ja Luulle. Ahahahah. Me tehtiin vähän näyttelytreeniä tulevalle sertivoittajaLuulle. : D Pitääkö näyttelyihin muka treenata ja niinkö työlinjaisella beeceellä. Buahaha. Kyllä me naurettiin ja näytettiin vähän tyhmiltä.. Kai.. : D Kiinakin pääsi pyrähtämään pari kertaa ja Tuittu tais kyllä olla aikamoinen konkari noissa hommissa. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s