Tokoa

Perjantaina taas tokoiltiin. Paikkamakuu x2, seuraamista, luoksetulo, estehyppyä ja siirtymiä sekä lopuksi ruutua. Tokoiltiin tavoitteellisten kanssa kun meitä valkkulaisia oli vain kaksi. Tehtiin kisamaisesti kaksi liikettä tai no oikeastaan yksi, tehtiin vaan siirtymätreeni luoksetulon jälkeen estehypylle.

Seuraamiset aluksi niin, että kun käsky tuli, palkkasin siitä että hilluu paikallaan. Näissä Kina on parantanut, tällä kertaa nousi vain kerran ja tais hiffata samantien et äiskän jalka ei liikkunut. Hih.. Seuraamispätkiä tehtiin niin lyhyttä kuin pidempääkin. Hei kyselin Anulta ja Maijulta et kääks uskallanko ottaa seuraamista pidempänä. No otin ja se oli ihan jees, kolme pätkää tehtiin. Eka hyvä, toka ei niin hyvä (kontakti tippui) ja kolmas ihan passeli. Paikka pysyi hyvin, kahdella kertaa pysähdyin itse ja Kina haki oikealle paikalle istumisen. Jes.

Seuraavaksi kisamainen luoksetulo ja siirtyminen hypylle. Luoksetulo oli ihan hyvä, vauhti jees, perusasento vähä hinaamalla pyllyä mutta kelvannee. : ) Kiitoksen jälkeen taputtelin Kinaa ja kehuin pienesti. Tokohypyn eteen ja Lotta vaan käskyttää meitä ja mä olin aivan pihalla et hetkonen, mun piti palkata koira mutta käskyä vaan pukkaa. : D Joku sieltä treeniporukasta sitten heitti et palkkaa nyt vaan se koira.. : D

Hyppyä treenattiin erillisenä taas alustan kanssa alkuun, ihan hyvä. Ilman alustaa muutamia kertoja, nyt selkeästi oli vähän epävarma jostain kumman syystä. Ja kun mulle kerrottiin että sitä seisomiskäskyä vois ottaa mukaan niin eiköhän meikäläinen rääkässyt sen esteen päällä, siinä pieni Kiina nyt mietti että pysähtyäkö heti vaiko vasta alustan päällä? : D Ja taas mulle naurettiin, hehehehe..

Ruutua tein ittekseni, 2x alustalle, hyvä vauhti. 1x näyttöruutu, meni hyvin! Seuraavaksi tyhjään, Kina jäi aivan liian eteen ja turhautui ja tuli pois ruudusta. Käskin sen uudelleen, taas väärä paikka mutta odottelin ja se peruutteli ja ei vieläkään löytänyt. Kävin tekemässä näytön ruutuun ja paikka löytyikin taas jo helpommin. Treenin puutteesta johtuu tämäkin. Kun ollaan keskitytty niihin meille tällä hetkellä tärkeisiin juttuihin.. ; )

Vielä paikkamakuut x2 (muut tekivät myös istumisen), ekalla kerralla kävin palkkailemassa useammin, vähän tais pöhistä ulkona möliseville ryhmäläisille. Murahdin Kinalle ja likka oli hiljaa. Nousu taas äärettömän hidas vaikka yritin kädellä auttaa. Tokalla kerralla noin 2-3min makuussa kävin palkkailemassa vain muutaman kerran, edistystä siis tapahtumassa. Tuota ma-is nousua täytyy treenata paaaaljon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s