Liidot ja tokot

Onpa mulla kauhean yksinkertaisia taas nää otsikot. ; D No mutta jokatapauksessa, lauantaina vietettiin monta tuntia Tallilla kera Maijun, Mapen ja Saaran. Toinen kenttä oli myös vapaana joten siirryttiin treenaamaan sinne Aman kanssa keinua. Trainerilla treenattiin alkuun, Maiju oli palkkavahtina. Hyviä toistoja aikaiseksi, mutta myös niitä hitaampiakin.. Lopetettiin hyvään toistoon, traineri on kyllä hyvä, pystyy ottaan toistoja paljon kun se ei rasita niin paljoa kroppaa. Pari kertaa Ama jäi siihen päälle heilumaan kun seisoin paikallani, mutta jäin myös täysin taakse ja eteni hyvin.. : )

Siirryttiin toiselle kentälle, tehtiin aluksi pelkkää keinua. Paristi läpi, ei hätiä. Uusiks vaan ja Ama muisti mitä tehdään. Otettiin keinun eteen hyppy ja Maiju vahti taas palkkaa. : ) Ekalla kerralla keinu läpi, näytti tosin siltä että nyt jäi jotain tekemättä kun jäi seisomaan paikoilleen. Otin pelkän keinun uusiks, ei ongelmaa. Tehtiin taas hypyn kautta. Nyt oikein hyvä suoritus paitsi että vapautin siitä ettei katso eteen. Mut ei oo niin vakavaa, eihän? ; ) Ja taas koko homma uusiks, taaasen läpi ja seuraavalla kerralla pysyi. Hmm. En puuttunut noihin oikein mitenkään, ettei ahistu. Eikä tuolla läpitulemisella ole Aman kohdalla niin suurta merkitystä, en usko että Ama alkaisi noissa possuilemaan koskaan.

Sitten Ama pääsi tekemään vaikeaa avokulmatreeniä kepeille. Ja niin että jäin aika rankasti jälkeen. Oli aikas vaikea harjoitus vaikka Mappe oli ekassa keppivälissä namikipon kanssa ja huuteli Amaa palkalle kun se tuli putkesta ulos. Ei me kauhean kauaa tuota keretty tekemään kun huomasin että Aman tassu on veressä. Reppanalta oli kynsi auennut ja treenit sitten loppui siihen. Vein sen hankeen (tallilla oli parissa kohtaa vielä vähän lunta : )) ja oltiin siellä hetken aikaa ja verenvuoto tyrehtyi. No onneksi päästiin treenaamaan kontakteja, se oli tärkeintä. : )

Kun Ama huilas, Kina pääsi tokoilemaan. Tehtiin taas seuraamista, nyt paristi seuraa käskyn aikana lähti hiippailemaan eteenpäin. Ei ollut niin hyviä suorituksia kuin eilen. Tuntui että inasen olisi edistänyt, mutta ehkä mä oon vaan aivan liian tarkka. Tehtiin myös siivekkeen kiertoja niillä opeilla mitä sain Katilta perjantain treeneistä. Paljon läpijuoksua ja vasta kun on hyvä vauhti, stop käsky. Sain pari kertaa tehtyä stopin ja ekalla kerralla muistaakseni oli ihan superhyvä!

Tein myös tava noutoa, palautus sivulle ihan jees mutta tiputteli kapulaa miten sattui. Tein pelkän tuonnin Maijun ohjeiden mukaisesti mutta tiputteli silti, eli aletaan treenaamaan taas pitoa. Elli näytti kuinka ei-saa-antaa-kapulaa-kun-ei-sitä-pyydetä. : ) Näillä mennään siis! Kina ei tainnutkaan tehdä mitään muuta ihmeellistä paitsi juoksi pari kertaa puomin ja putkia.

Lopuksi lähdettiin Maijun kans peltsulle lenkkeilemään ja ulkoilutin kameraa samalla joten tässä muutamia kuvia. : ) Koko reissuun taisi mennä kokonaisuudessaan sellaiset 3,5h..

Lisää kuvia galleriassa http://www.leanissinen.kuvat.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s