Perjantain tokot

Perjantaina taas tokoilemassa tallilla. Ekaks tehtiin paikkamakuu sekä istuminen tavoitteellisten kanssa. Mä tein pelkät makuut, toisella kerralla palkkailin vähän vähemmän. Nousut hitaita taasen, näitä tarvii treenata. Tokalla kerralla ei noussut kertakäskystä..

Omissa treeneissä tehtiin taas hyppyä, alustalla sekä ilman. Alkoi kyttäilemään Sannaa joka heitti palkkaa joten tehtiin lopulta niin että mä palkkasin Kinan heittämällä ruoan. Paristi ilman alustaa, ekaks vähän jotenkin epäröi mutta toinen kerta oli jo paljon parempi.

Seuraamista taas, tehtiin tällä kertaa pari askelta. Kropan kokoaminen on yllättävän vaikeaa Kinalle. Saatiin ihan hyviä toistoja aikaiseksi, pientä edistymistä nähtävissä. Seuraa käskyllä lähtee ittekseen liikkeelle enää harvoin ja ylipäätänsä fiilis on ollut tosi hyvä, siis koiralla. ; ) Minä koomailen ja Sanna hiihtää, on siinä Katilla treenikaverit. : D Kati pistikin meidät kokeilemaan ihmisseuraamista, minä Sannan koirana ja toisinpäin. Aika hauskaa, suosittelen kokeilemaan. Joutuu koiran roolissa hiukkasen kirimään kiinni täyskäännöksissä.. Rentoa kävelyä mutta se epäselvyys (siitä mihin käännytään) mikä välittyy toiselle ihmiselle, välittyy myös koiralle. Lopuksi kokeilin seuraamista Katin Intolla. Vau. Into toimi tosi kivasti vieraan ihmisen kanssa. En osannut antaa sille vasemmalle kääntymiseen apua ennenkun Kati huomautti tästä. Olipa kivaa kun pystyi rennosti liikkumaan välittämättä siitä missä koira menee kun se tulee mukana. Siistiä! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s