Pätevä Santtu :)

Eilen illalla treenattiin taas tokoa tallilla. Valkkuryhmäläisistä oli paikalla ainoastaan minä ja Sanna joten Maiju liittyi meidän porukkaan treenaamaan.

Aluksi otettiin paikkamakuu x 2 (muut istuminen ja paikkamakuu) tavoitteellisten kanssa. Laitoin taas nakinpalan Kinan eteen. Nopea maahanmeno, johon olin tosi tyytyväinen. Nousut aika hitaita, mutta eipä tuo haittaa tällä hetkellä. Kävin palkkailemassa ja kehuin monesti. Pysyin muutamien metrien päässä ihan vain varmuuden vuoksi, jotta saataisiin pari kunnollista makuuta. Ja saatiinkin, ilme näytti taas alkuun siltä että nyt on taas pientä koiraa pahoinpidelty.. : D Hyvin kuitenkin pystyi keskittymään, paristi käänteli päätään mutta tärkeintä oli se että saatiin onnistumisia.

Aloitettiin seuraamisella, tällä kertaa ei saatu kovin hyviä onnistumisia. Lopetettiin pienen pätkän jälkeen ja jatkettiin taas Ellin jälkeen treenejä. Vähän edisti ja korjasi kyllä itse. Palkkasin lopuksi siitä että oli vain vieressä ja ei lähtenyt liikkeelle seuraamiskäskyn annettua. Tauon jälkeen tein taas paristi seuraamista. Pari-kolme superhyvää liikkeelle lähtöä ja eikä edistänyt. Maiju sanoi, että askeleeni on taas hiippailua ja siksi otinkin reippaampia askelia. Kyllä se kotona osaa teemalla aikalailla mentiin.. : D Eli en sitten tiedä onko taas ”uusi” treenipaikka vaikuttanut edistämiseen vai mikä, mutta onneksi lopussa hyviä toistoja.

Estehyppyä alustalla sekä ilman alustaa. Aluksi Maiju heitteli namia kunhan meni vaan yli, mutta pienen keskustelun jälkeen alettiin vaatimaan kääntymistä. Ja hyvin tajusi tarjota. Näistä sitten palkkaa. Tehtiin muistaakseni pari kertaa ilman alustaa ja hyvin hakeutui yli eikä ollut nenä kiinni esteessä. : ) Lopetettiin hyvään suoritukseen. Jes! : )

Liikkeestä seisomista tai stoppia tms. treenattiin siivekkeenkierron kautta, mielestäni alkoi ennakoimaan joten en käskenyt pysähtymään. Saatiin kyllä pari aika laiskaa kiertoa aikaiseksi mutta hyvällä stopilla. Tää on mennyt selkeästi Kinan jakeluun. : ) Ainoa vaan mistä mulle huomautettiin oli palkan heitto. Palkka pitäisi lentää stopista eikä siitä että pysyy paikallaan. Tässä tarkkuutta.

Lopuksi vielä noutoa leikkinä. No läskikshän se meni.. Tein noutoa niin et kapula suuhun ja putkeen ja palautus sivulle. Tiputteli kapulaa ja tein kerran niin että sivulleasti ja vasta käskyllä irroitus. Teki aika laiskasti joten tein vauhtinoudon loppuun. Tässä oli jo vauhtia.. : )

Kivat onnistuneet treenit saatiin aikaiseksi ilman ahdistumisia. : ) Lopuksi vielä lenkille Maijun ja koissujen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s