Perjantain tokoilut

Eilen taas valkkuryhmän treeneissä tallilla, valkkuryhmää edustivat Kati ja Virpi sekä minä. Tosi aktiivista.. Pöh.

Aloitettiin paikka-istumisella, huoh. Meni maahan. Kävin repimässä takista sen pois rivistä. Ei olis ehkä kannattanut, Kiina meni ihan järjettömään moodiin taas. Oli kyllä sen näköinen, että sitä olis oikeasti vähä pahoinpidelty.. Huoh.. Seuraavaksi oli paikkamakuu. Jätin sen kauemmas muista.. Pistin sen maahan, laitoin nakinpalan sen nenän eteen niin ettei se saanut ottaa sitä ja parin min makuu. Kehuin sitä välillä ja olin tosi lähellä Kinaa, alta metrin päässä. Se oli edelleen sen näköinen et kaltoinkohtelu on eläinsuojelurikos.. : D Olin aika ilkeä Kinalle mutta ainakin pysyi paikallaan eikä noussut. Nousu oli toooosi hidas (mitä toki en yhtään ihmettele) mutta palkkasin ruhtinaallisesti Kinan makuun jälkeen ja se palautui normimoodiin taas. : )

Aloitettiin estehypyllä, tällä kertaa tehtiin alustalla. Pari kertaa Kina varasti alustalle ittekseen ja alkoi myöhemmässä vaiheessa kyttäileen Katia jolla namikippo oli.. : ) Kyllä siinä naurua pideltiin kun Kina ei enää keskittynyt ollenkaan muhun vaan kyttäs. Jouduin jo semi-rumasti sanomaan sille että nyt katse äiskään.. Hyviä toistoja saatiin joten kokeiltiin ilman alustaa, jäi aika lähelle hyppyä mutta silti olen tyytyväinen että lähti yli. Tän hypyn kanssa tuskin tulee olemaan ihan kauheasti ongelmia.. ; ) Lopuksi pari kertaa vielä alustalle.

Seuraavana vuorossa oli ystävämme seuraaminen.. Huoh. Että mä olen huono. Koomailin taas -> Kina koomailee ja epäröi. Miksi ei voi vaan osata olla reipas ja kävellä silleen normaalisti.. Eli ei niinkuin minä. Kati huomautteli kun Kinan paikka oli jees, otin pari askelta aina taaksepäin kun lähti edistämään ja saatiin pari oikein kivaa pätkää seuraamista. Edistämisestä en tykkää edelleen. Ja se mun oma moodi on kyllä vaikea. Kati lähti kokeilemaan Kinan kanssa seuraamista, aikamoista pomppua oli alkuun mutta teki tosi hyvää pätkää Katin kanssa. Helppoa kun sen osaa!  Kiva nähdä Kinan vire sivusta, häntä vispaa onnessaan ja kontaktikin oli hyvä. Alussa taisi vähän tippua epävarmuuden takia mutta muuten super. Nyt jotenkin tajusin idean kun Kati seurautti Kinaa, namilla avitan kinaa (ei kuitenkaan imutusta) hakemaan oikean paikan ja jatkan parilla askeleella. En kuulemma saisi oikeasti huomauttaa Kinaa huonoista (rumasti siis) liikkeelle lähdöistä tai kontaktin tippumisesta, sen fiilis eli häntä laskee samantien ja se näyttää ahdistuneelta. Ja mähän en näe tätä.. ; )

Lopuksi vielä liikkeestä seisomista, aluksi ihan kävellen reippaasti ja hyvin Kina hakee stoppia. Uskalsin sitten tehdä putkien kautta ja sain aikaiseksi pari ihan superhyvää stoppia Kinalle! : ) Vähän tuntuu silti olevan jotenkin ahdistuneen epävarma tässä. Siksi heitän suoraa namin sen suuhun enkä taakse koska musta tuntuu et siitä se ahdistuu vielä enemmän. Oon tehnyt havaintoja.. ; )

Tänä aamuna ennen töitä (7.30 töihin : D) tein pari seuraamispätkää eteisen matolla ja hyvin se haki paikkaansa jos lähti edistämään kun autoin sitä.. : )  Ja taas sitä ennen seuraamiskäskyn tullessa lähti itte hiippailemaan, nätti huomautus ja uusiks. Malttoi odottaa mua. Kyllä tämä vielä muuttuu paremmaksi. Jos viikossa oppi melkein kunnolla että missä se paikka on sivulla (taaempana kuin ennen)  niin kyllä se varmasti jotain muutakin oppii.. ; )

Kiva että Kinan fiilis treeneissä on hyvä. Se riekkui lenkillä, lähti möykkäämään Ellille ja roikkui remmissä kiinni kuin yleinen katastrofin aiheuttaja. Hyppeli ilmaan ja kiskoi hallille (siis mitä nyt pienestä koirasta lähtee voimaa : D). ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s