Jarin treenit

Eilen päästiin treenaamaan Harjun Jarin treeneihin SDP’lle Aman kanssa! Huisia! Ensi viikonlopun treenit olisikin jääneet väliin työpäivän takia (ps. työt muuten haittaa harrastuksia ; )) ja Kinan sunnuntain luonnetestin takia. Ekaks kävin kiireellä hakemassa Mapen ja Saaran kyytiin, kyllä farkussa neljä koiraa meni melkein sulassa sovussa. Amppu tais vaan vähän ahdistua vieressä olevista kavereista, hyvää treeniä sille.. ; )

Mä pääsin oikein megasyyniin aloituksen kanssa, Ama kaarrotti ja mä huitelin käsilläni miten sattuu. Mulla on vatkaajan kädet.. Buahahah.. : D Heiluttelin niitä ihan miten sattuu ja siitä mä sainkin ekaks noottia. JA niistä isoista kaarroksista ja siitä kun en liikkunut jaloilla tarpeeks ripeästi eteenpäin, näytin väärää kylkeä.. Hehe.. Oli treeneissä hyviäkin juttuja, opettelin ohjaamaan yhdellä kädellä ja haltuunottokin sujui ihan hyvin kun muistin ettei olla salsa-tunnilla heiluttelemassa käsiä.. ; ) Kerran tai pari Ama tuli 65cm riman ali.. Muuten se tipautteli sitä, taisi olla aika vaikea hyppykulma.. Tätä alkua junnattiin aika pitkään, mutta saatiin onnistumaan. Ja se muutos oli aika huomattava, kaarroksien suhteen nääs! : )

Seuraavalla kohdalla oli u-putken jälkeen aikamoinen suora, hyppy-muuri-pussi ja avokulmassa olevat kepit. Aika vaikea keppikulma, sisäpuolta juoksemalla meni ihan hornantuuttiin sisäänsyötössä kepeille.. Pakko oli vaihtaa ”ulkopuolelle” ohjaamaan, pienellä haltuunotolla ennen keppejä, sain edes hitusen pyöristettyä keppikulmaa vaikka suhaskin miten sattui sinne.. : ) Ei tehty näitä yhdistettynä koska aika haasteellinen juttu meille oli tuo.. Mutta hemmetti soikoon, seuraavassa pätkässä kokeiltiin sylkkäriä kun mä huomaamattani leijeröin kepit!! : D Meidän väliin jäi yks hyppy ja Ama pujotteli!! Wuhuu! Ei tätä olla tehty kuin viime sunnuntaina yksittäisenä juttuna! Sylkkäriin jäätiin jumittamaan, täytyy treenata noita vaan lisää. Ama on niin kiltti ja tuijottaa koko aika mua. : )

Putkisuoralla sain kyllä tosissani laittaa töppöstä toisen eteen mutta yllättävän hyvin mä kerkesin himmaamaan Amaa hypyllä ja pyöräyttämään sen jaakotuksella hypyn ympäri. Loppupätkä a-esteen jälkeen oli ihan iisi, mutta siihenkin saatiin aikaa tuhraantumaan.. : D Täytyy vaan yrittää muistaa pitää Ama hyppysissä ettei lähden kauheesti kaarrattamaan.. Ite jotenkin jäin koomailemaan ja unohdin ohjata ja Ama juoksi väärään putken päähän parikin kertaa.. ; ) Saatiin tää onnistumaan kyllä toki!

Oli ihan kivaa treenata erilaisen koutsin opissa! Jospa vielä joku kerta uudestaan. : )

Alussa muuten Ama treenasi kontakteja trainerilla, ihan hyviä suorituksia saatiin vaikka paristi varastikin.. Mutta hei hyvä moodi!! : )

2 thoughts on “Jarin treenit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s