Sunnuntain agilitytreenit + pikatokot

Eilen käytiin tallilla Anun ja Sirpan sekä koissujen kanssa. Amppu pääsi tekemään tosi pienesti treeniä (ei ratapätkää ollenkaan) vaan keppejä ja kontakteja.

Kepeillä ekaks ihan suoria sisäänmenoja. Kerranko vai kaks puikkas kolmosväliin ykkösen jälkeen kun lähdin ite ryysimään vauhdilla eteenpäin. Sirpa oli namivahtina edessä. : ) Tein myös leikkauksia keppejä ennen kun Ama jo pujotteli! Onnistui, himmaa tietty vähän jos mä jään sen taakse mutta kykenee liikkumaan eikä välitä mun liikkeestä!! Siirrettiin sit Sirpan kanssa kepit toiseen paikkaan kun Ama näytti vähä liukastelevan niiden kanssa kun pohja taisi olla vähän märkä. Tehtiin avo ja umpikulmia Ampun kanssa ja siis ihan mahtava fiilis kun se haki umpikulmatkin tosi hyvin, himmas ekaan väliin ja nopeutti vauhtiaan!! Avokulmissa oli vähän haastetta mutta pienellä avulla löysi nopsaan oikean välin. Sain myös leijeröityä putken kun Ama pujotteli. Siis nyt pikku kelpie on hiffannut miten pujotellaan. Sirpakin totesi, että nyt se tais oppia ne. : D Mahtavaa!! : ) : )

Tehtiin puomia pelkän alastulon verran pari kertaa, himmaili ja himmaili. Otettiin koko puomia vapaana ja jättäydyin ite taakse kun Anu oli vahtimassa palkkaa, epävarmuus alkoi paistaan läpi joten siirryttiin pelkkään alastuloon. Toistot oli aika hitaita ja se huono moodi alkoi taas iskemään päälle. Epävarmuudesta johtuva luimuilu.. Tehtiin myös a-esteen alastuloa ja Ama jopa alkoi pomppimaan vähän ilmaa, moodi paljon parempi ja vaikkei joka kerta muistanutkaan mitä piti tehdä niin selkeästi parempi. Kun tein pelkkää alastuloa, vapautin sen heti kun etutassut oli maassa jotta toistotiheys olisi nopeampi. Kyllä me hyviäkin toistoja saatiin aikaiseksi. : )

Treenattiin kontakti trainerilla loppuun vapaana, Anu vahti taas namipalkkaa. Tehtiin putken kautta ja tuntui että joissain kohdissa Ama himmas ja oli epävarma, oli vaan pakko ite jatkaa ja ottaa uusiks koska mun lamaantuminen tarttuu koiraan. Ama oikein villiintyi (ja käyttäytyi kuin nuori  pentu : ) ) ja oli oikein hyvällä moodilla tekemässä töitä. Se luimuilu, sitä ei ollut lainkaan kun ei ottanut niin tosissaan noita virheitä. Saatiin tosi hyviä toistoja aikaiseksi Ampun kanssa. Mahtia! Kyllä ne kontaktit sieltä vielä kuntoon saadaan, traineri on siksi hyvä että toistoja voi ottaa monta eikä ole kropalle niin rankkaa kuin isot esteet. : )

Kiinapiina pääsi tekemään puomia ja ihan putkijuoksua parin rimattoman hypyn kautta. Sillä on tosi kiva fiilis päällä, varmaan senkin takia kun en vaadi siltä asioilta, me vaan hömppäillään. Jos ei jotain muuta se osaa, niin puomi vasta super onkin. ❤ Olen sentään jotain osannut opettaa tuolle hömpälle oikein. Odotellessaan vuoroa, se repi mun muovikassia ja treenikassia ja tais vähän mattoakin kiskoa. Hölmö lapsi tahtoo osallistua kans. : )

Tokoista tehtiin taas sivullahengailua ihan vaan. Ihan jees, vähän taputtelua etutassuilla kun seuraa käsky tulee mutta paikka paranee kerta kerralta huomattavasti. Tehtiin myös pari luoksetuloa, ihan hyvällä vauhdilla! : ) Paikkamakuukin tehtiin mutta taasen nousi. Aargh.. Tässä on kyllä työsarkaa, ihan kuin se vaan unohtaisi että mitä oltiin tekemässä.. Täytyy palata tosi lyhkäsiin pätkiin..

Ps. Viivikin pääsi menemään pari kertaa puomille ja putkiin. Vielä mummeli muistaa. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s