Sunnuntain treenit tallilla

Luu huipulla : )

Sunnuntaina käytiin tallilla Anun ja Maijun kanssa sekä meillä oli 6 koiraa mukana. : ) Amppulainen oli mulla yökylässä, haettiin se Mikon kanssa kotoa la-iltana ja mentiin mun luokse. Siellä se vähän aikaa (jonkun tunnin verran) oli ressissä, läähätti ja niin kovasti mielisteli Kinaa. Se tahtoi vaan vähän pussata ja Kiina katsoi ihmeissään Amaa. Ama oli kyllä aika herttainen, sitten kun Kina meni pötköttämään, se tuli mielistelemään meitä. Niin kovasti tahtoi huomiota. RepsuAma. ❤ Se on kyllä oikeasti aika symppis tapaus. Ps. Kun palautin Aman sunnuntaina kotiin, jopa Pipa pikkuruinen mielisteli Amaa ihan hulluna ja Ama jopa sanoi sille mur! Hihii. Mä oon Aman itsetunnon nostattaja. : D

Aloitettiin agilitypätkällä Aman kanssa, olin jotenkin tosi huono ja löysäilin. Kepit meni ihan jees, mutta taas niisto tai jotain sinnepäin ei meinannut toimia sillä niistokädellä sitten ollenkaan, pakko oli käyttää koiranpuoleista kättä mutta me taidettiin saada enemmän kieltoja kuin ylihyppyjä.. ; ) Ja kerran meni riman altakin!! Välistävetoon lähti joko liian hyvin mukaan tai sitten kelpieloikalla.. En meinannut tätäkään saada kunnolla onnistumaan kun taisin olla vähän hukassa itteni kanssa, mikä käsi mikä jalka ja koska tulee haltuunottokäskyä.. Täytyisi treenata himmausta ennen hyppyä jollain käskyllä kun suhina ei kuulemma aina toimi.. ; ) Saatiin me hyviäkin juttuja aikaiseksi Aman kanssa, tottahan toki. Enimmäkseen mä taisin vaan olla aika pihalla..

Lopuksi Ama teki kontakteja, keinusta aloitettiin remmin kanssa. Hyvin eteni ja rauhallisella viennillä uskalsin viedä vapaana. Tehtiin vapaana keinua varmaan 6-8 kertaa josta pari kertaa Ama tuli läpi. Muuten hakeutui hyvin 20n-2offiin. Lopuksi vielä kunnon hetsausta remmillä ja palkka. Hyviä toistoja kerrassaan!

Puomia alkuun alastulon verran, taas himmaili joten siirryttiin koko puomiin hetsaten. Superhyviä toistoja pari kertaa ja kokeilin vapaana noin 3 kertaa. Kerran läpi, 2 kertaa jäi ja kävin palkkaamassa oikeasta paikasta ja vapautin palkalle. Lopuksi vielä remmillä tosi hyvät hetsaukset. : ) Jeejee, kyllä ne siittä. Huhtikuun aikana pitäis laittaa kuntoon kunhan vaan saadaan treeniä alle..

Ryhmäkuvan ottaminen on vaikeaa, Ama ei ensinnäkään tahtonut osallistua moiseen. : D Aurinko oli pilvessä ja kuvassa mustaa että valkoista koiraa.. : D Rivissä kuitenkin vasemmalta Kiina lähestulkoon piilossa, sitten Ukko, Elli, Tuittu ja Luu. : )

Kiina sai pöljäillä ilman rimoja, vitsi mikä räykytys siitä lähti. ❤ Puomiakin tehtiin etupalkalla ja se vasta huisia onkin. Kinalla oli ihan kivaa kanssa, harmittaa ihan älyttömästi kun ei sen kanssa voi harrastaa kunnolla.. : (

Tehtiin myös tokojuttuja, ihan seuraamisjuttuja sekä sivullahengailua ja sivulletuloja. On aivan selkeästi tullut aivan liian eteen sivulletuloissa. Aargh, itteeni voin syyttää. Eli palkkailin vaan siitä että hakeutui oikealle paikalle ja oli vaan siellä tarjoamatta yhtään mitään. Kina kun on perinteinen naksukoira, aktiivinen kuin mikä. Jos ei heti tapahdu mitään, alkaa jumalaton tarjoaminen mm; moita, kurrea, maahanmenoa ym.. ; ) Eli näitä vaan treenin alle joka päivä.  Ja joka hemmetin päivä pitää oikeasti treenata jos haluan että Kina pysyy mun vieressä seuraamisessa koska on nyt keksinyt edistämisen salat, whoooot. Mutta nyt edistäminen on ihan porsastelua jo ja mä meen edelleen siihen koomailutilaan. Eli jos joku näkee mut seurauttamassa pitkää pätkää ihan seuraamisliikkeenä, mua saa ja pitää tulla monottamaan. ; )

Kaukoista maahan istu vaihdot sujuivat tosi hyvin vaikka etäisyyttä oli lähes kisamatkan verran. Aiemmin nämäkin olivat ongelma hetken aikaa kun Kina istumaannousussa vetäs pyllyn etiäpäin mikä ei ole siis sallittua kun asiaa en ole niin opettanut. Kotona jumitettiin tätä joskus aiemmin, mutta nyt sujui ongelmitta. Vaihdot eivät olleet supernopeita mutta vaihtoi ja hyvällä tekniikalla. Jii. : )

Lopuksi käytiin jäähdyttelylenkillä ja otin muutaman kuvan, Tuittukin tais eksyä alpeille.. Onneksi löysi tiensä takaisin lenkkipolulle.. Heheh.. Ama innostui taas leikkimään Luun kanssa, mutta Elli ja Kiina eivät tainneet pysyä oikein perässä tai jos pysyivät niitä rumasti kiellettiin leikkimästä. Isojen koirien leikki kun on aika hurjaa verrattuna pieniin koiriin ja nuo kaksi kun eivät ole ihan maailman kunnossa olevimmat koirat.. ; )

Kiitos Anulle ja Maijulle treeniseurasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s