Perjantain tokot meni pissailuksi

Aloitettiin isossa ryhmässä paikkaistumisella. Se meni Kinan osalta hyvin, kävin välillä palkkailemassa sitä. Lievää ahdistuneisuuden näköistä ilmettä pukkas taasen. Paikkamakuussa sai häiriötä liikkurilta, nousi seisomaan mutta pysyi paikallaan. Hemmetti.. Tein taas paikkamakuun niin että muut palkkailivat tms koiriaan ympärillä eikä mitään ongelmaa ja megapalkka loppuun.

Seuraamista vol 289737. Kooma-Lea on mun toinen nimeni. Kun Kinalla tippuu kontakti tai edistää, mä meen koomatilaan. Hups. Tätä oon tehnyt jo pitkään. Kiinan häntä kuulemma lakkaa heilumasta eli sekin menee pannariin. Tätä hinkattiin ja hinkattiin. Ehkä se sieltä joku päivä??

Luoksepäästävyys, Kiina nousi seisomaan ja heilutteli häntää. Tarvii treeniä tähänkin mun mielestä, että pystyy istumaan käskyn alla kun joku tulee tervehtimään. Aika rauhallinen  oli muuten..

Lopuksi seisomis-treeniä. Taas meni hyvin jakeluun ja pysähtyi niinkin että mä vielä liikuin. Mitenkä ihmeessä tätä liikettä voi treenata kun Kina aina ahdistuu, hemmetti.. Nimittäin tämän treenin jälkeen kävin loppupalkaksi tekemässä a-esteen alastuloa sivusta ja hoin missä nakkia ja kiipee-käskyä.. Se sitten jostain kumman syystä ahdistui ja kusi siihen esteelle. Kiva. Vein sen ulos, siivosin jäljet ja Kina luimuili hallin reunoilla, meni Tuitun taakse piiloon. Otin sen uudestaan, rapsuttelin ja tein alastuloa. Ei mitään ongelmaa taasen.

Lähdin treeneistä aika viuhoen kotiin, kyllä ärsytti ja huolella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s