Perjantai-illan harkat :)

Perjantai-illalla käytiin taas tokoilemassa valkkuryhmän treeneissä. Amppunen tuli kans mukaan, treenasin sillä lopuksi kontakteja. Ama pieni kelppari tunki mun farkun takaluukusta etupenkille kunnes pienen käskyttämisen jälkeen suostui tulemaan peräluukkuun. : D Hölmö Amppu. : )

Aloitettiin ryhmässä tavoitteellisesti treenaavien kanssa paikkamakuu. Kävin palkkailemassa Kinaa välillä ja makuutettiin ainakin +2min. Mutta Kiina nousi istumaan. Huoh. Vieressä oleva oli nuori sheltti jota käytiin palkkailemassa ja vapauttamassakin, mutta siitä pieni lapsi ei häiriintynyt. Kina sai kehut kun vapautin sen paikkamakuusta.. Aargh. Epävarmuus paistaa läpi mitä Katin kanssa juttelin jälkeenpäin.. : ( Treeniä, treeniä!

Mentiin omalle kentällemme jatkamaan valkkuryhmäläisten kanssa.. Pistin Kiinan paikkamakuuseen kun kannettiin agilityesteitä pois.. Siellä se kiltisti makasi vaikka kävin syöttämässä nameja Amalle. Ruhtinaallinen palkkaus vapautuksen jälkeen, makasin about pari minuuttia. Hieno lapsi! : )

Estehyppytreeni vol 3. Katin ohjeiden mukaan tehtiin tällä kertaa, Salla ja Kati laittamassa alustoille palkkaa ja mä seisoin esteen sivussa. Hyppy käskyllä palkalle ja taas yli jne. Pari kertaa Kina oli tulossa mun luokse mutta hyppy-käskyllä meni esteen yli. Hyviä onnistuneita suorituksia.

Seuraaminen.. Kati antoi taas kullanarvoisia vinkkejä!! Kiitos! Kun Kina tulee sivulle liki-käskyllä, pitää kontaktia mutta kun seuraa-käsky tulee, kontakti tippuu ja Kiina lähtee liikkumaan ihan ittekseen.. Taas.. Ja pienen lapsen pää taas sekamelskana kun ei lähdettykään liikkumaan heti kun seuraa käsky tuli. ; ) Pari kertaa huomautin sille nätisti että äiskä seisoo edelleen paikallaan ettei neitikään saa lähteä liikkumaan ittekseen. Pari kertaa seuraa käsky ja kun kontakti pysyi ja Kina oli paikallaan, naksu, nami ja hyvät kehut päälle. Tehtiin me sitten itse seuraamista tämän jälkeen, käännöksiä heti kun alkoi edistämään. Ja palkkaus naksulla oikeasta paikasta. Tää on mulle vaikeeta kun en itte aina tajua koska palkata.. Suoralla pätkällä alkoi jo olemaan hämillään ja vire oli matalampi mutta Kinalla oli oikein hyvä paikka!!! Ja kehut ja halipusut päälle kun lopetettiin. Selkeästi itsekin huomasin, että alkoi miettimään kunnolla että missä se oikea paikka on! Jes.

Lopuksi vielä liikkeestä seisomista.. Treenattu siis vain muutamia kertoja. Nyt melkein seuraamisasennossa (mä vähän edellä) ja voimakas hartialiike ja käsiapu ja palkka kun edes vähän näytti siltä että stoppasi. Naksua ei kuulemma tarvita kun ollaan niin alkeissa vielä kun ei koira käytännössä edes tee mitään. Eli pelkkä nami ja kehu. Kunnes sitten alkoi stop-käskyllä selkeästi pysähtymään ja teki pari ihan super hyvää stoppia!! Ja tässä vaiheessa naksu saa olla mukana kun koira selkeästi tekee jotain. Mahtava Kiina. ❤ Ei se paljoa tarvi niin tuo liike on valmis, sanon mä!! : )

Lopuksi vielä ruutua Katin keltaisilla merkeillä ja punaisella kosketusalustalla.. Kiina aluksi haki ruutumerkin mukaansa kun ei oikein tajunnut mutta kerran meni alustalle ja lopetin siihen vaikkei tehnyt niin hyvää kuin olisin halunnut mutta oli väärä alusta jne.. : D

Olipas kiva treenata Kiinan kanssa tokoa vaikka alkuun menikin vähän pannariin kun ahdisti tuo paikkamakuu kun huomautin sille että maahan mennään kun käsky tulee. Mutta muuten oikein pirteällä kivalla asenteella! Kiitos hyvistä vinkeistä taas Katille. : )

Amppukelppari ahdisteli Kinaa kun molemmat oli kiinni a-esteessä. Mä nauroin.. Anteeks Kiina! Ama kieri selällään maassa ja yritti niin kovasti pussailla Kinaa ja toinen reppana oli vaan, et mun olis pitänyt käydä pelastamassa se. Ama on kyllä oikeasti aika oiva otus ja niin symppis. : )

Ama teki alkuun keppejä putkien ja hyppyjen kautta, pystyin vedättämään ja liikkumaan sivuttaissuunnassa. Jes!! Kerran ehkä kymmenestä haki kakkosvälin väärin, mutta muuten superhyviä toistoja. Mahtavaa Ama!! : ) Kun muistaa itse antaa aloitusrauhan, hyvä tulee. Sitten kontakteista a-esteen pelkkää alastuloa alkuun remmissä ja sitten vapaana. Hyviä toistoja, kerran läpi vapaana mutta muuten erinomainen. : ) Keinua myös, vähän jäi himmailemaan ja vapautin palkalle heti kun laski etutassunsa maahan. Mulkoilua sain kyllä kerrakseen kun neidin aivot raksuttaa ja miettii mitä pitikään tehdä. Lopuksi pari vauhdikasta hetsauskeinua ja oikein hyvät 2on-2offit! Puomia pari kertaa pelkän alastulon verran, oikein hyviä ja nopeita toistoja keinun jälkeen. Muutamia kertoja koko puomia, paristi hidas paikanhaku mutta voimakkaalla hetsauksella oikein hyviä sellaisia. Jii.. : ) Molemmat tytöt oli vapaana ja a-edessä, huutelin kiipeekiipeetä ja sinne oli aikamoinen ryysis.. Siellä ne molemmat likat pönötti onnessaan. : )

Aman kanssa vielä rimattoman hypyn treeniä sylkkäreillä sekä poispäinkäännöksillä (ja vielä oikealla kädellä ; )). Sylkkäri mun oikealta puolelta pyöräyttäessä bravo, no problemo mutta mun vasemmalta puolelta vieden vaikeampaa. Sitä sitten junnattiin hetken aikaa kunnes Ama pyörähti oikein, mutta sillä syttyi selkeästi lamppu päässä! Mulle tuo vasen puoli on heikompi.. Hmm. Poispäinkäännökset hyviä, ei ongelmaa kun vie käyttää oikeaa kättä ohjauksessa. ; ) Kiitos vaan Anulle joka korjasi mua pari viikkoa sitten.. : D Putkirallattelua ja lähetyksiä kolmella putkella. Amalla oli hauskaa ja hyvin se niitä putkia bongas kaukaakin!

Ama ja Kina taitaa olla kyllä kamuja keskenään kun Ama on päässyt siihen paremmin tutustumaan. Aman kovistelukuoren alta kyllä löytyy pieni söpö rakkautta kaipaava australiankenguru. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s