Perjantai-illan tokot

Eilen käytiin taas tokoilemassa Kinan kanssa valkkuryhmän treeneissä. Mua on varmaan jonkunlainen tokokärpänen päässy puremaan. ; )

Aloitettiin paikkaistumisesta, olen aika lähellä Kinaa usein juurikin sen takia että käyn palkkailemassa. Palkkaa ei tosin herunut nyt istumisesta koska pari kertaa kävin sen takista nostamassa ylös ja sanomassa että nyt pitää istua. Tosin Kina oli aika kylmissään että senkin takia voi mennä maahan. Paikkamakuu oli hyvä, vähän käänteli päätään mutta aika rauhallinen muuten. Kävin palkkailemassa nameilla ja silittelemässä. Nousu oli aika hidas, näitä täytyisi tehdä enemmän. Jotenkin epävarmuus paistaa läpi..

Meitä valkkuryhmäläisiä oli kolme paikalla ja me aloitettiin Kinan kanssa. Tehtiin ekaksi liikkeestä maahanmenoa liikkuroituna. Tällä kertaa alkoi ennakoimaan kun Lotta huuteli käskyä pariin otteeseen kun palasin koiran sivulle. Ekalla käskyllä nousi itsekseen ylös, käskin maahan uudestaan. Seuraavilla kerroilla Lotan huudellessa käskyä, pysyi maassa mutta nousu oli aika epävarman oloista. Ennakoihan se pieni borderikin liikkurin käskyjä.. ; )

Tehtiin myös estehyppyä vol 2, viimeksi tehty ehkä vuosi sitten?!? Laitettiin namialusta esteen taakse ja käskyllä hyppy vaan yli. Kinalla ei ollut ongelmia tämän suhteen. Tajuaa että eteen mennään kun kippo odottaa. ; ) Pari kertaa tehtiin ”tyhjänä” mutta alkoi jo himmailemaan. Muuten ihan hyvä kunnolliseksi ekaksi treenikerraksi. Täytyy treenata lisää!

Kaukoista tehtiin istu-maahan-istu vaihtoja liikkuroituna normaalipuituista vähän ehkä lyhyemmällä matkalla. Kun välimatkaa tuli lisää, Kina liikutti pyllyään istumaan nousussa. Ei muutakun taas lähemmäksi palkkailemaan oikeista nousuista. Ja kun välimatka piteni, taas epävarmat ja huonot vaihdot. Huh. Kyllä se kotona osaa! Tehtiin sitten aika lyhyeltä matkalta ja palkkailin naksulla oikeista nousuista, taas pienen borderin pääkopassa mylläsi. Tosi epävarman oloisia nousuja ja hitaita maahanmenoja. Lotta ohjeisti että ensimmäinen vaihto voipi olla se kaikista vaikein joten siitä kannattaa palkata. Tosi outoa että hallilla treenatessa vaihdot oli mun mielestä suorastaan surkeita, mutta kuulemma vauhdista ei kannata välittää (jos koira on epävarma) vaan palkkailee oikeanlaisista vaihdoista ja itsevarmuus kasvaa.

Lopuksi vielä ruutua, pari kertaa alustalle, näyttöruutu tyhjään ja tyhjä ruutu sekä alustalle pari kertaa. Alustan kanssa ei mitään ongelmia, kerran Kina taisi ryysiä sinne ihan ominpäin. Ruutu on siis kiva juttu Kinalle. ; ) Itsevarmuus paistaa alustalle mentäessä kun kerta karkaileekin sinne ihan onnessaan. : D Näyttöruutu oli ihan jees, mutta pelkkään tyhjään mennessä epävarmuus taas paistoi. Pari toistoa lopuksi alustalle, eka oli aika hidas (Lotta kävi laittamassa lätkän maahan) ja yritin vikaan kertaan saada kunnolla vauhtia. Kehuin jo ennenkuin oli alustalla, ihan vain tsempatakseni pikkuapinaa. : )

Lopuksi vielä lenkille Anun ja Maijun kanssa.. Tuittu tais taas salaa saada pari namusta taskusta.. ; ) Anu ei sitä nähnyt, mutta näin julkisesti myönnettäkööt blogissa.. : D Anu sekä Maiju sanoivat että mulla pitäisi olla treenisuunnitelma. ÖÖ… No jospa nyt kertaisi vähän mitä alokkaassa tehdään ja mitä mun tarvii treenata.

 

1 luoksepäästävyys: Tätä ei olla treenattu.. ; )
2 paikalla makaaminen: Tarvis lisätreeniä ja palkattomuutta (vasta lopussa palkka)
3 seuraaminen kytkettynä: Ei varmaan juuri koskaan olla tehty mutta tuskin tulee olemaan ongelma..
4 seuraaminen taluttimetta: Käännökset alkaa olemaan ihan ok, palkattomuutta ja liikkuroituna ehdottomasti.
5 maahanmeno: Pientä hiomista, muuten valmis.
6 luoksetulo: Ei olla treenattu aikoihin, mutta sanoisin että kisoihin voisi mennä jo tämän puolesta : )
7 seisominen: Täysin kesken… Ei osaa vielä käskystä stopata.. Hups..
8 hyppy: Treenin alla.. ; )

Oliko vielä jotain muuta??

Eli summa summarum.. Palkattomuutta pitäisi treenata ja varsinkin tuota kisanomaista treeniä.. Yritetään.. ; )

2 thoughts on “Perjantai-illan tokot

  1. Meillä tokoliikkeet myös syynissä! Erityisesti noudon palautus ja kakejen eka vaihto. Sitä koemaista treeniäkin pitäisi kenties tehdä huomattavasti enempi, jos mielii kokeisiin joskus 😉

  2. Joo mut toi koemainen treeni jää vaan jotenkin aina unholaan. Pitäisi pitää sellaista treenipäiväkirjaa, suunnittelis aina etukäteen mitä treenata ja koska jne.. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s