Kiina pääsi tokoilemaan ;)

Käytiin valkkuryhmän treeneissä (vihdoista ja viimein) tokoilemassa! Tehtiin seuraamista sekä liikkeestä maahanmenoa. Virpi liikkuroi meille seuraamista ja me oikeastaan jäätiin jumittamaan siihen seuraa-käskyyn ja siihen että naksuttelin sitä paikallaolosta koska oli lähdössä liikkeelle jo ennen kuin mä liikuin. Eli samaa mitä treenasin Anun ja Maijun kanssa ajat sitten. Päästiin kuitenkin itse seuraamiseen, Kati sanoi että vasemmalle käännös oli hyvä. Eli siis jotain kehitystä selkeästi on tapahtunut koska aiemmin vasemmalle käännös on ollut murheenkryyni. Ehkä mun pieni sisätreeni on tehnyt tehtävänsä tai sitten mennään motolla ”tuurilla ne laivatkin seilaa”. : ) En ollut ihan täysin tyytyväinen kontaktiin, joissain kohdissa se tippui osittain ainakin. Kati sanoi että jos se tippuu ja kun tulee hakemaan kontaktia niin siitä kannattaisi naksauttaa koska Kina selkeästi tarvii positiivista vahvistusta tuohon. Ja liikkeestä pysähtyminen ihan perusasentoon oli vähän huono, Kina edisti ja heti peruutin ja heiluttelin käsiäni. Vinkiksi sain että odotan ja annan Kinan itse hakea paikkansa ja palkata siitä. Aina nimittäin korjaan itse ja siksi ehkä myös Kinakin odottaa että äippä auttaa. : )

Liikkeestä maahanmeno oli ihan hyvä, mutta kun palasin koiran rinnalle, se nousi istumaan omin lupinensa. En sen kummemmin huomauttanut vaan käskin uudestaan maahan ja palkkasin. Sivulletulossa Kina oli jo vähän ottanut itseensä siitä että kun seuraa käsky tuli, aina ei lähdetty liikkumaan. Kun kehuin sitä reippaasti sivullaollessaan, ilmekin muuttui ja lähti tosi hyvin seuraamaan. Kati sanoi, että kannattaa vilpittömästi kehua koiraa kun se tekee oikein. Mulle se tokossa on aika vaikeaa kun en oikein itekkään oo oikein varma, että tekeekö koira oikein.. ; )

Alussa muuten tehtiin paikkaistuminen sekä -makuu. Istumisessa kävin palkkailemassa Kinaa pari kertaa. Ihan jees, jaksoi odottaa sivulla ollessaan käskyä eikä alkanut leikkimään sirkuskoiraa. Paikkamakuu taasen oli vähän huonompi. Kina oli siis Ellin ja Gingan (belgi) välissä ja Gingan omistaja Katrin kanssa jutellessani, huomasin että molemmat koirat nousi. Se, että kumpi nousi ekana ja miksi.. Sitä ei huomattu. Kina nousi seisomaan muttei juuri liikkunut paikoiltaan. Kävin palauttamassa sen mutta Kinaa ahdisti selkeästi ja se nousi uudestaan kun Gingakin nousi. Jäin Kinan lähelle ja palkkasin sen kuitenkin hyvin koska jos ahdistaa niin sille ei voi mitään.. : )

Viivi pääsi menemään pari kertaa putkea ja taisi olla aika tohkeissaan.. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s