Sunnuntain treenailut

Sunnuntaina oltiin taas tallilla kera Anun sekä Sirpan.

Kiinapiina pääsi tekemään pientä ratapätkää sekä 6 keppiä verkoilla. Ihan kivasti se liikkui, kontaktit ok. Enimmäkseen kuitenkin pääsi seurailemaan Aman ja mun touhuja. Ama kuulemma oli lämppälenkillä katsonut mun autoa ja odottanut mua saapuvaksi treenihallille. : )

Aman kanssa tehtiin lastenrimoilla ratapätkää, vaikeus oli takaakierto taasen. Joko olin sen edessä tai ohjaava jalka oli väärässä paikkaa. Tehtiin aika iisipiisi ratapätkä siksi että kylmää oli (tai ei enää siinä vaiheessa kun pätkä oli suunniteltu : D) ja taisin olla laiska enkä jaksanut nostaa rimoja ylös. Eikä aina tarvikaan, varsinkaan kylmällä. Putkilähetykset toimi hyvin..! Kontakteista treenattiin a-estettä. Pari kertaa remmissä alastuloa ja vapaana. Paristi tuli läpi ja varasti palkalle. Kokonaista a-estettä myöskin vapaana että remmissä. Hyvin on alkanut oikeasti sisäistämään kontaktien ideaa, mahtavuutta! Ja kestää mun liikettäkin hyvin ja kuuntelee vapautus-sanaa! Kyllä nää alkaa oleen kohtapuoliin kuosissa, vielä kun vauhtia lisää niin sitten nähdään todellinen suoritusvarmuus. Vielä siis toistaiseksi mennään myös remmissä kun saa hetsattua vauhdin korkealle ja antaa pikkasen remmitukea niin oikeaoppinen suoritus jää lihasmuistiin.. ; )

Lopuksi käytiin pitkä jäähdyttelylenkki porukalla. Ama ja Kina on kyllä niin kilttejä reppanoita, hinaa mun tai Sirpan seläntakana kiltisti. Luu ja Pipa paineli menemään kauheeta kiitoa.. Kyllä se Ama ja Kinakin välillä innostui.. Ensi viikonloppuna taas uusiksi, pitäisi myös villis Aelialla treenata kerran ennen 5.3 kisoja, mahtavaa mennä kisaamaan. Outoa vaan on se, että Inka ei ole mukana kolmosten radoilla. : (

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s