Täys kymppi! :)

Tänään aamusella oltiin kisailemassa seuramme agilitykisoissa Aman kanssa, pelkällä hyppärillä tietty. : ) Iso kiitos Aman omistajalle, Sirpalle taas videomatskusta! : )

Tuloksena 10! Oon kyllä supertyytyväinen rataan kokonaisuudessaan, tavoitteet täyttyi eli lähdin hakemaan onnistunutta kokonaisuutta niin ettei pakka leviäis käsiin ja muistin olla normaalia hiljempaa niinkö kisaradalla. Piti olla hiljaa mutta väkisinkin se ääni sieltä tuppas tulemaan kurkusta pihalle mut en sentään rääkynyt. : )

Lähdössä Ama oli varastamassa mutta uudella käskyllä jatkoi istumista, alkoi se taas katselemaan muualle mutta onneksi pysyi! Kepit meni tosi hyvin vaikka pelkäsin että se suikkasee kakkosväliin, mutta ei.. Annoin sille rauhassa tilaa pujotella enkä itse edistänyt! Harmi homma tuo kielto mikä tuli.. Tarkkasilmäisenä Mappe kuuli että olin sihissyt sille ja käsi vaan vippasi hypylle. Vähänniinkuin turha haltuunotto ja koira toimi mun ohjauksen mukaan. Olisi pitänyt vähän enemmän varmistaa. Putkilähetys meni hyvin ja menin renkaan eteen odottamaan, hyvin Ama hyppäsi renkaan oikein ja ei muutakuin maaliin, vika rima tosiaan tippui mut mä luulen että Ama kyseli vaan että mihin mä jäin ja siks se tippui.. Mutta muuten olin toooosi tyytyväinen rataan, kontaktitkin alkaa kohta sujumaan kun Aman kans tänään kokeilin pelkkää a-esteen alastuloa ja hyvin se hakeutui oikeaan asentoon ja odotti lupaa poistua. Jes!

Nyt vaan lisää hypäreitä ja toivon mukaan kohta myös agiratoja.. : ) Ama oli kyllä aika muikea menijä ja vaikka kuinka rauhassa sitä vein, aika kuitenkin oli aikas hyvä! ; ) Ps. Mappe ja Raipe nousi kakkosiin, onnea. Se on skumpan paikka. ; )

2 thoughts on “Täys kymppi! :)

  1. Käytiin me lokakuussa yks hyppärirata juoksemassa, tuloksissa ei ollut juhlimista, hyllyhän sieltä tuli kun jumitettiin kepeillä eikä muutenkaan rata ollut maailman sujuvin.

    Elokuussa käytiin testikisat (olin treenannut Aman kans sitä ennen varmaan ehkä 1-2krt) ja radalta lähti äiskän perään ja hylkyhän se tuomari näytti molemmilla radoilla.. 😀

    Juu ei se nolla paljosta jäänyt kiinni, mutta kohta me toivottavasti niitäkin napsitaan kunhan päästään myös agiradoile.. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s