Myö ollaan vähä laiskoja ja Kina juoksee!

Viime viikko ja viikonloppu meni vähän haipakkaan. Treenattu ei olla sitten ollenkaan, ehkä pari sivulletuloa kotosalla ja tietty istu-maahan-istu vaihtoja aina ennen ruokaa ja nopeimmasta vaihdosta pääsee ruokakipolle. Meitsin tokotreenaus on nyt vähän jäissä ja agilitytreenitkin lauantailta peruin pakkasen vuoksi. : / Täytyy kyllä mennä ensi viikolla treenaamaan, intoa taas olisi.. : )

Viime viikolla kuitenkin havaitsin Kinan selässä oudon märkivän kohdan kun sitä rapsuttelin. Onko se hotspot, se tuskin tulee koskaan selviämään koska mulla oli jemmassa antibiootteja joita aloin heti syöttämään Kinalle ja nyt se märkivä kohta on vain yksi iso rupi.. Ehkä se siitä parantuu, mutta tukka lähtee kyllä siitä kohtaa. Kunhan kasvaisi nyt sitten nopsaan takaisin kun tässä olis näyttelyjuttuja tiedossa keväämmällä. : ) Jospa sitä lähdettäis sertijahtiin? Se että tuleeko pikkukiinuli niitä saamaan on aivan eri juttu.. ; )

Viime viikonloppuna vietettiin Mikon ja koirien kera pe-la yö äitilläni ja pe-iltamyöhään käytiin painelemassa tunnin lenkki kauniissa suinulan maisemissa. Viivi repsu jäi sisälle kun ei se jaksaisi niin nopsaan reippailla ulkona. Se muuten on jo paristi kävellyt ovia päin.. : ( Näkö alkaa lähtemään.. Höh.. Se odotti siellä sohvalla mihin mä olin sen laittanut lenkin ajaksi, ei se reppana ollut päässyt sieltä alas. Hölmö pieni koira..

Inka on kyllä outo, sitä ei vieläkään kiinnosta Kina sen ihmeellisemmin, haistaa kyllä mutta ei muuten ota siihen kontaktia. Lenkillä ne kävelee rinnakkain ja haistelee samoja paikkoja. Tämä on ensimmäinen koira vuosiin mitä Inka ns. sietää eikä tuskin edes kuvittele napsivansa kiinni tms. Sitä riskiä en uskalla ottaa et päästäisin molemmat vapaaksi. Ettei käy vahinkoja koska vahingon korjaamiseen menisi monta vuotta.

Viikonloppuna olin sitten turistina seuramme agilitykisoissa sunnuntaina ja ajatuksena oli räpsiä kuvia mutta toisin kävikin, päivä hurahti työntekijänä ollessa kun työntekijöitä olikin (ylläri) liian vähän töissä. Hyvällä omalla tunnolla. ; ) Illalla huomasin että Kiinalapsella on alkanut juoksut! Pitkään niitä odottelinkin! Mutta positiivista on huomata sellainen asia, että sen mieliala on pysynyt samana ennen juoksuja!

Ps. Me ollaan varapaikalla BT kerhon luonnetestiin 9-10.4.2011, toivottavasti päästäisiin osallistumaan!! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s