Vuoden ekat liitelyt ja tokoilut

Kina huhtikuussa 2010

Sunnuntaina käytiin taas treenaamassa porukalla (Anu, Maiju ja Sirpa sekä koirat). Kiinan touhuilut oli lähinnä hengailua ja tokoa.

Ama pääsi alussa treenaamaan rakentamaani ratapätkää (muokattu Marian treeneistä) ja ei meinannut kakkoshyppy sujua ollenkaan, joko Ama hyppäs liian pitkän hypyn tai sit ei ollenkaan.. : D Yritin Garret tyylistä ohjausta, mutta ei oikein toiminut. Kyllä se sitten saatiin onnistumaan ”muutaman” toiston jälkeen. Pakkovalssi hyppy (vai mikälie olikaan) ei meinannut lähteä myöskään onnistumaan kun käyttää väärä kättä. Dough. Heti kun käden vaihtoi, mentiin jo sujuvammin. Niistohyppy myöskään ei meinannut toimia vaikka olikin oikea käsi käytössä, Amalla höristely ”et kyllä sun pitää nyt hypätä tuo hyppy” ja sitten se lähtikin toimimaan. Pieniä juttuja mutta onneks treenataan niin opitaan molemmat lukemaan toistemme ohjausta. : ) Mutta kivasti se Ama irtoo jos vaan antaa irrota. Kyllä se pari kertaa luiskahti ku silakka käsistä ja mä seison hoomoilasena paikoillani. : D Saatiin me sentään onnistuneitakin juttuja, Sirpa taas ystävällisesti kuvasi meidän touhuja. : )

Tehtiin myös kontakteista kaikkia, puomin pelkkää alastuloa vain kerran ja muuten kokonaan, keinulla hyvä vauhti mutta 2onf-2off vähän hukassa, a-esteellä ihan jees. Kyllä me toivottavasti saadaan nää kuntoon huhti-toukokuuhun mennessä. : )

Kiinalle on löytynyt ärsytyskoira, jiihaa! Siis sellainen et se vaan räykyttää kun se ei pääse tekemään. Ama nimittäin saa Kinan rääkymään et minä kans. Tein myös seurauspätkää Aman kanssa ja Kiina oli aivan ihmeissään vieressä et miksei se pääse treenaamaan.. Hihii.

Kyllä se Kina sitten pääsikin. Tehtiin noutoa sivulleasti sekä vauhtinoutoja myös putken kautta. Silloin kun heittää putken kautta, tulee paljon ripsakammin sivulle! Tehtiin myös ruutua (x6), niin että kaksi alustalle, kaksi tyhjään ja kaksi taas alustalle. Tyhjään ruutuun lähti tosi kivasti, ekalla kerralla kävin näyttämässä paikan mutta tokalla kerralla lähetin kauempaa ja hyvällä vauhdilla meni sinne. Vieläkin mietin et kannattaako alustaa lähteä pienentämään kun lähtee tyhjään ruutuun niin kivasti.

Teimme myös seuraamista valvovien silmien alla. Paikka on huono. Kun luulen paikan olevan hyvä, todellisuudessa Kina edistää ja kun luulen että kontakti on huono, paikka on taas hyvä. Hmph. Tätä se teettää kun on treenannut ittekseen seuraamista. Täytyy palata ihan perusasennon korjaamiseen niin, että se ei oo turhan edessä. Paha tapa Kinalla on hinautua persiillänsä sivulle eikä kiepsauta itseään kunnolla. Aargh. Treeniä ja treeniä.

Kokeilin taas Pipan kanssa lopuksi ratapätkää, kovasti se on Sirpan perään mutta pienellä äristelyllä lähtee mun mukaani. Nätisti kun puhuu, Pipa lähtee huitelemaan ja kun vähän sanoo et nyt kuulolle niin pieni kelpieliitäjä lähtee mun mukaan. Kulkee hyvin nätisti ja kuuntelee kivasti mutta äiti on vaan niin pop. : ) Mut erittäin hyvää Pipalle treenata lainakartturin kanssa jos joskus vaikka tulisikin tilanne ettei oma kartturi pääse radalle. Pipa taitaa jäädä medikokoiseksi, huisia! Sellaisen kelpien kuin Pipa on, voisin itsekin ottaa ja vielä medi-kokoisen. Mikä kyllä taitaa olla aika vaikea yhdistelmä. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s