Sunnuntain liitelyt ja kolailut

Tapsanpäivänä treenattiin Anun ja Sirpan kanssa sekä kera koirien. : )

Itse treenasin Amalla alkuun pätkää mitä teimme pari viikkoa sitten Marian treeneissä, onnistui tosi hyvin no problemo! Mutta sitten kun tein jatkopätkää ja yritin saada Aman kääntymään sylkkärillä, haha.. Ei oikein onnistunut, joko mun liike oli sellainen et olin jyräämässä Aman yli tai sitten se ei tajunnut mitä pitää tehdä, hyppi väärään suuntaan ja lähti lapasesta ja kaahottaan muille esteille.. : D Treenasimme lopussa sylkkäriä ihan vain yhdellä hypyllä molemmista suunnista. Takaakierrot sujuu superhyvin, vaiks ohjasin taas hiljaa!

Teimme myös puomia ja a-estettä. Molempia alkuun ihan kontaktin loppupäästä ja sitten koko estettä. Kerran Ama juoksi ratapätkällä puomille ja kun huusin sitä takaisinpäin, se hakeutui itse 2on-2off -asentoon ja sanoin vapaa niin se tuli vasta silloin pois kontaktilta. : D Tais olla vahinko, sanon ma! Puomin pelkällä alastulolla taas hienoista himmailua, ei muutakun koko estettä tekemään niin vauhti on kiva! A-esteellä mulla jäi pari kertaa housut kiinni esteeseen ja kontaktin suoritus meni vähän läskiks, pari kertaa Ama pääsi menemään ns. läpi kun sain sen vasta pysäytettyä kun sain housuni irti esteestä. : D

Keppejä treenattiin muutaman kerran niin, että verkot oli alussa ja lopussa. Ihan hyviä toistoja saatiin ja mä liikuin ja jäin jälkeen ja leijeröin! Eli tällä tavalla jatketaan!

Lopuksi myös lasten ratapätkää mitä Luu ja Pipa oli menneet, Ama meni minihyppykorkeuksilla mutta eipä tuo haitannut. Meillä oli aika hauskaa, Ama oli kuulemma ollut sitä mieltä että mä menin väärän koiran kanssa kun tein ratapätkän Luun ja Pipan kanssa. Luu lähti mun mukaan mut taisi olla vähän hämillään, heti kun tekee valssit väärällä kädellä, koira ei ymmärrä ja pätkä kössähtää siihen. Taas loogista. : ) Luu oli aika hauska tapaus.

Pipa taas oli sitä mieltä, että äiti on pop eikä meinannut lähteä mun kanssa radalle. Laitoin sen vaan lähtöön  istumaan ja kutsuin. Pieni kelpie taisi olla vähän pihalla että kenen kanssa sinne radalle mennään, lähti se sitten mut kävi katsomassa Sirpaa välillä. : D Pipa oli aika hienokäytöksinen radalla. Mutta Pipa ei oikeasti ole sellainen.. : D

Kiinapiina pääsi kans tekemään jotain pientä. Se pääsi ekaks hölmöileen putkiin, se kyllä tykkää putkista. Hakeutuu niihin monen metrin päästä. Tehtiin pienen lämmittelyn jälkeen helppoa ratapätkää, putkia ja hyppyjä (rimat maassa tai alimmassa kannatinkohdassa) eikä ohitellut hyppyjä ollenkaan! Eli kipuilun takia se ei halunnut kesällä hyppiä. Kiinalla taisi olla ihan kivaa, ei se nyt mikään tuulennopea ole, mutta mä oon silti tyytyväinen siihen koska se räykytti mulle ”lähdössä”. Pari kertaa tehtiin myös puomia, ihan jees toistoja. Paitsi että jos kippo ei ole edessä, Kiina etenee huonosti alastulolle. Treeniä ja treeniä vaan noihin. Keppejä tehtiin kerran kun verkot oli kiinni. Liikkeessä vähän hakemista, olisin tehnyt vinokeppejä mut kun ne oli toisella puolella. Vinokepeillä Kina ei joudu niin paljoa keskittymään liikkeeseen vaan voi vaan painaa eteenpäin. Kina teki myös pari kertaa noutoa ja myös putken kautta, tein pari vauhtinoutoa loppuun niin vauhti parani huomattavasti. Täytyy muistaa noita tehdä välillä että vauhti pysyisi hyvänä!

Loppujäähkä käytiin sääksjärven mettässä Anun ja koirien kanssa. Lähestulkoon umpihanki, ou jee. Kyllä kävi kuntoilusta. Luun liikkuminen näytti niin helpolta verrattuna Kinaan ja Tuittuun.. Treenihallin piha ja lenkkipaikan ”parkkis” oli aika luminen. Pakkia ja ykköstä vuorotellen silmään.. Päästiin onneksi liikkeelle mutta motarilla sai ajaa sellaista 30km/h vauhtia jos ajoi auto edessä. Lunta pöllysi niin paljon et näkyvyys oli oikeasti nolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s