Kiinalla on kivaa : )

Viime viikolla sekä viikonloppuna ollaan treenattu noudon palautusta ja pitoa. Ekaks aloitettiin tosiaan siitä pidosta, mistä kirjoitinkin viime viikolla postauksen. No mutta pieni lapseni (vähän vajakki sellainen : D) alkoi itse tarjoamaan noudon palautusta sivulle kun oli niin täpinöissään ja se meni kerrasta jakeluun. Hihii. Ja olen heitellyt sille kapulaa ja vienyt kapulan kauemmas ja se noutaa ja palauttaa. Ollaan myös tehty temppuja kapula suussa ja selkeästi on mennyt takaraivoon tuo että kapulasta saa irrottaa vasta kun kiitos käsky tulee. Jeeii! Lamppu syttyi pienen blondin päässä. : )

Eilen Kiina pääsi kontaktikoulutuksen yhteydessä (pidimme Mapen kanssa tamskilaisille sellaisen) demokoiraksi ja sillä taisi olla ihan kivaa. Paitsi kun puin sille fleecehaalarin päälle, se meni putkeen piiloon eikä oikein voinut kävellä se päällä. : D Pari kertaa näytettiin alusta-treeniä sekä kaikkia kontakteja, hetsaten ja ei-hetsaten. Kiinalle taikasana taitaa olla edelleen ”missä nakki” koska alkaa räykyttämään mulle kivasti. Jospa olisin löytänyt virittelysanan sille.

Amakin pääsi tekemään pari kertaa puomia sekä a-estettä, ensiksi tallon lainakoiran päälle ja siivekekin vielä kaatuu ja yhdessä vaiheessa saan sen tulemaan puomilta alas. Hui. Onpas huono lainaohjaaja. : D Ja Ama heiluttaa vaan häntää. Se on kyllä aika hauska tapaus nykyään, aluksi meidän yhteistyö oli sitä että ”ai säkö mua ohjaat, just joo”. Lähti kyllä mukaan mutta ei muuten ihan hirveästi mua noteerannut. Mutta nykyään, eilenkin hallilla se oli ihan onnesta soikeena kun näki mut. Ja innostui vielä vähän leikkimään Kinan kanssa. Kivaa! : ) Amalla on outo tapa, se nuolee mun kenkiä. Kai se tahtoo niin kovasti miellyttää, piehtaroi vielä mun edessä kun puhuin koulutettaville et huomaanhan varmasti pienen ruskean, sinisilmäisen kelpietytön. On se kelpie nätti rotu, aivan pakko sanoa ja Ama on kyllä aika herttainen tapaus. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s