mmmmmmm :)

Suosittelen tekemään bruschetta-leipiä kera feta-salaatin. Nam.

Fetasalaatissa aineksina käytin kirsikkatomaatteja, fetaa, salaattia, kurkkua sekä punasipulia (jonka ekaks laitoin marinoitumaan öljy-mausteseokseen ja jonka kevyesti käytin pannulla pehmentääkseni sipulin makua).

Bruschetta leivät tein niin, että paistoin ensiksi patongin (niitä esipaistettuja). Jonka jälkeen sivelin päälliosan oliiviöljyllä. Siihen päälle tomaatti-valkosipuli-punasipuli-basilika-seos (muista valuttaa tomaateista liika neste pois) sekä päälle juustoraastetta ja hetkeksi uuniin, niin että juustoraaste sulaa päälle. Vielä olisi maistunut joku kiva viini, mutta en sentään tohtinut keskellä viikkoa alkaa kittailemaan kun oli työpäiviä vielä edessä. ; )

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s