Aman kanssa treenaaminen on huisia!

Lauantaina kauhealla kiireellä tottistelujen jälkeen suuntasin meidän treenihallille treenaamaan kengurun kanssa. Sirpa treenasi Pipan kanssa, se on kyllä aika mahoton menijä jo noin nuorena!

Aloitettiin Aman kanssa pienellä reily 10 esteen ratapätkällä, putkityrkkäisyä ja puolitwistiä, takaakiertoa sun muuta. Meidän meno kyllä paranee treeni treeniltä. Nyt Ama lähti tosi hienosti noihin takaakiertoihin mukaan ja puolitwistiin superhyvin vaikka olin jo lähestulkoon liikkumassa ohi hypystä ja aiemmin Ama olisi aivan varmasti jättäänyt hyppäämättä hypyn. Kepeille laitettiin verkot alku ja loppupäähän joita se vähän ihmetteli, mutta pujotteli kuitenkin. Oli kyllä kiva treenata, eipä tuossa ratapätkässä hirveästi ollut korjattavaa. Kokeilin vielä kahta eri variaatiota takaakiertohypylle putken jälkeen ja molemmat tavat toimi.

Keppejä treenattiin monta kertaa, lähetin kauempaa ja liikuin itse eteenpäin. Verkoissa on se etu, että pystyy itse liikkumaan paljonpaljon paremmin. Mä kuitenkin vielä mietin mitä Aman kans kannattais tehdä kepeillä..

Toinen ratapätkä oli hyvin samankaltainen kuin aiempi, taas meni superhyvin ja se lähtee pyörityksiinkin niin hyvin mukaan nykyään ja jotenkin lukee mun kroppaa tosi hyvin ja se itsekin tietää koska tehdään pieni hyppy ja koska iso loikka. : ) Vaikka seison lähestulkoon vasten Amaa hypyllä ja annan pienen hyppykäskyn, se silti hyppää ja tiukasti hyppääkin! On se niin etevä pieni kenguru. Amalla on muuten outo tapa nuoleskella mun kenkiä ja lavvantaina se pääs nappasemaan mua huulesta. Se vaan on niin onnessaan nähdessään mut. ❤ Sirpa varmaan näyttää noille kelpieille kenguru videoita kotona koska Pipa ja Ama molemmat hyppivät onnessaan ylöspäin.. : D

Lopuksi vielä tehtiin kontakteja, A-esteellä on selkeästi mennyt tuonne selkäytimeen tuo suoritustapa. Amalla on kauhea imu edelleen yli esteen ja tällä kertaa edistystä oli huomattavissa. Se ei kisko niin paljoo enää vaan jo vähän itse hakee pysähdystä alastulolle ja pystyn löysäämään remmin lähestulkoon kokonaan ennenkuin vapautan! Ou jee! Keinua tehtiin ekaa kertaa, paristi tuli sivusta ala, pelästyi varmaan rämähdystä. Otin tiukemmin remmiin ja olin tosi lähellä Amaa niin, että se ei päässyt tulemaan keinulta alas. Hyvin haki siihenkin pysähdystä ja odotti lupaa! Puomia tehtiin taas koko matkan pituudelta. Alastulolla vähän epävarmuutta paikasta mutta muutaman toiston jälkeen vauhtikin jo parani ja odotti taas remmi suhteellisen löysällä vapautuskäskyä! Kyllä näistä vielä hyvät tulee! Eiköhän parissa kuukaudessa jo edistystä ala tulemaan! Jeii! Pääsis sitten kisailemaan agilityradoillekin! : ) Ja nollametsästykseen! Olishan se hienoa saada nostettua Ama ainakin 2-luokkaan, kaikki kolme nollaa siis puuttuu ykkösissä!

Pääsemme kolme seuraavaa torstaita treenaamaan Aaltosen Marian opissa ProCanis hallilla mouhijärvellä, rataprofiilit ovat näyttäneet aika kinkkisiltä, mutta eiköhän me Aman kanssa saada edes muutama este suoritettua putkeen.. ; ) Ja superkivaa on päästä ohjattuihin treeneihin Aman kanssa!

Tässä omistaja Sirpan kuvaamia videopätkiä kesän Pekan tekniikkatreeneistä! Kiits : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s