Lauantain höntsäilyt

Viime lavvantaina käytiin treenaamassa perinteisesti agilityä kera Aman ja Kinan sekä Anun ja Luun. Anu ja Luu panostivat tokoiluun kun me Aman kanssa taas aksaan.

Aluksi suunnittelin 11 esteen ratapätkän ja meidän meno tyssäs heti kepeille. Ei malttanut pujotella loppuun tai hyppäsi 2välistä suoraan 4väliin. Mutta mäkin vähän ryysin päälle, sanoi Anu tarkkasilmäisenä. : ) Radalla oli sylkkäriä takaakiertoa sun muuta. Kivasti meni se ratapätkä ilman keppien ongelmaa, putkilähetyksetkin olivat aika iisejä! Ja nyt huomasi että vaikka seison vasten Amaa hypyn vieressä, se silti hyppää vaikka hyppykäskyä ei aina tulekaan ja sihisen niin, että saan sille mahd tiukan loikan riman yli! Junnattiin me yhdessä kohtaa, putkesta piti ottaa vastaan ja saada Ama tulemaan lähemmäs mua, muuten helposti ohitti hypyn. Palkkasin muutaman kerran siitä, että se hyppäsi hypyn vaikka oma linjaus näyttikin varmasti koiran silmään sille, että se hyppy kuuluisi ohittaa. : ) Toisella pätkällä tein vain takaakiertoja ja putkilähetyksiä. Takaakiertoihin lähti tosi kivasti mukaan ja hyppäsi kyllä joka kerta vaikka tein valssia hyppyjen eteen jne. Takaaleikkaukset putkilla onnistuivat tosi hyvin ja tiukka takaaleikkaus hypyllä (sama kuin viime la treeneissä) meni alkuun niin, että omalla liikkeellä ajoin Aman pois hypyltä. Näitä tarvis treenata, ihan vain sillä että pitää antaa rauha koiralle että se lähtee hyppäämään ja sitten vasta liikkua eteenpäin.

Kontakteista treenattiin vaan a-estettä (puomi kun oli kasattuna), joka meni ihan jees. Kerran testasin että pysyykö kontaktilla jos ei sano mitään, tulihan se sieltä läpi mutta seuraavalla kerralla tuin vähän remmillä ja annoin vapautuskäskyn niin remmiä pystyi jo hölläämään. : ) Kauhee imu sillä on edelleen kontakteille, mahtihomma! : )

Keppitreeniä tehtiin myös, Anu oli vahtimassa palkkaa. Saatiin tosi monta epäonnistunutta toistoa aikaiseksi, Ama ottaa niin paljon häiriötä mun liikkumisesta, en tiedä kannattaisiko sille laittaa verkot niin vääriä suorituksia ei tulisi tehtyä, vain oikeita suorituksia jotta jää muistiin paremmin ja pystyn itse liikkumaan eri tavalla. Kokemuksia??

Kiina pieni paholainen pääsi tekemään a-estettä muutaman kerran lelupalkalla. Se oli ihan raivona ja varasti pari kertaa lelulle ilman lupaa. : D Hauskaa tosin tuo oli enimmäkseen, pieni sika taitaa asua pikkuKiinassa. Otin kerran avuksi remmin koska sikailu olisi muuten varmasti jatkunut. : D

Tehtiin myös takaakiertoja hypyillä, hihi.. Karkaksi monta kertaa putkeen multa!! Saatiin muutamat toistot molemmilta puolilta ja meni hyvin, en laittanut edes rimoja sinne eli vaan pelkillä siivekkeillä. Pari kertaa Kina sai luvan kanssa juosta putkeen metallikapula suussa. Tein myös metallinoutoa ruokapalkalla niin, että iltaruoka oli mun selän takana muka jemmassa. Pieni Kiinapa ei tuosta ideasta tykännyt vaan ryysi porsastelemaan kipolle (jossa oli muuten kansi päällä) ja syömään niin, että napa raikaa. : D Ja yritti oikaista eikä hakea kapulaa mulle. Hassu Kiina. En käyttänyt nameja ollenkaan agilityssä, vaan siis lelua ja tuntui olevan tosi raivoissaan repimässä. ❤ Kiinan pienet hassuttelut lauantai-illalle. Oli niin kiva nähdä lapsi into piukeena kentällä vaikka tehtiinkin tosi pieniä juttuja. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s