Merkki

Tuo kummallinen muovitötsä, voiko sitä syödä? Entäs jos sille näyttää hampaansa ja heittelee sitä? Entäs jos sen lyttää etutassuilla, mitä tapahtuu jos tötsän päällä seisoo koko painolla? Onko se sellainen että sitä pitää läpätä ja peruuttaa? Onko sen alle piilotettu jotain? Kysyy Kiinapieni joka ei aina ymmärrä.

Tässä silleen yleisviiliksiä siittä ku ollaan reenattu merkkiä. Kyllä se sen on hiffannut, mutta yritä ny siinä pidellä pokkaa ku toinen lyttää tötsää ihan tohkeissaan kun luulee että se on se juttu! : D Ja kun siitä ei naksautakaan, harmistunut ilme tuppaa tulemaan naamalle. Mutta onneksi Kiina on niin pätevä, että se osaa sen kyllä ja tajuaa mitä siltä vaaditaan. Joskus vaan brunette leikkii vähä blondia ja leikkii ”siish, mä en niin tajuu” -leikkiä.. ; ) Jospa tässä ennen lumentuloa päästäisiin yhdistämään merkkiä ruutuun… Hmm..

Kinan äiti Safiiri ja Kasvis Kirsi taas ahkeroivat tokokisoissa TK3 verran!! ❤ Suuren suuret onnittelut, ihanata että borderillakin voi pärjätä.. : )

1 thought on “Merkki

  1. Hei! Mä naksuttelin Aksulle kans merkkiä jossain vaiheessa ihan vain huvin vuoksi. Sillä erää tosin jotain meni pieleen, koska aussie jäi siihen harhaluuloon, että merkille kuuluu kipasta takaperin. Se siis peruutti merkille :DD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s