Ama kiitää!

Ama sunnuntai-aamuna. : ) Kuva otettu samsungin kännykällä joten laatu ei ole ihan huipussaan ; )

Viime viikonloppuna touhusin Aman kanssa. Perjantaina käytiin pikaisesti treenaamassa lepakkovuorolla (klo 22->). Tällä kertaa äiskä Sirpa jäi kotiin, mutta hyvin Ama mun kanssa lenkkeili ja teki töitä. Kiltti koira. : )

Tehtiin pari eri versiota 17 esteen ratapätkästä. Pieniä vaikeita juttuja ja muut suhteellisen helppoja kohtia. Putkeenmenot tuntui perjantaina olevan taas ongelma, välillä lähtee ja välillä ei. Hmm. Noita tarttee treenata lisää! Takaakierrot meni tosi hyvin kunhan muistaa sanoa sen hyppykäskynkin. Kepeillä ei joka kerta malttanut pujotella, toistoja vaan lisää ja palkka siitä että malttoi pujotella oikein. Perjantain treenit meni mun mielestä hirmu kivasti, nyt oli tosi kiva tehdä töitä Aman kanssa, en tiedä tekikö tauko terää mutta pieni kelpie ei lähtenyt omille reiteilleen vaan kysyi multa lupaa koko aika. : )

Sunnuntaina uskallettiin lähteä seuramme TamSKin kisoihin hyppärille ykkösiin. Nollavoittoa en lähtenyt hakemaan, enemmänkin sitä, että meidän yhteistyö pelaa eikä Ama lähde etsimään äitiä. No eihän se lähtenytkään! Jes! Toisella hypyllä tippui heti rima, lie mistä johtui kun ainakin sillä oli tilaa hypätä.. Täytyy tarkemmin katsoa videolta myöhemmin. Putkeenvienti oli aika ”erikoinen”, ajattelin että siinä tulee kielto, mutta eipäs tullutkaan vaan olin itse hyvin ajoissa. Putkenjälkeiselle hypylle annoin sille vähän liikaa tilaa hypätä, enkä tarpeeksi vekannut kääntymistä. Otti isomman lenkin, mutta eipä tuo haittaa. Jos liian tiukasti ottaa haltuun, ei hyppää nimittäin. ; ) Kepeillä vasta neljännellä tai viidennellä kerralla pujoteltiin loppuun asti. Lie olisiko edessä oleva putki ollut tarjolla, hyvin kuitenkin lähti uudestaan suorittamaan keppejä vaikka pelkäsinkin hiukan että lähteekö huitelemaan. Takaaleikkaus putkelle ei taaskaan onnistunut ekalla kerralla. Sain kyllä tosissani laittaa töppöstä toisen eteen kun putken jälkeisellä muurilla tein persjätön! Näitä en tee edes Inkan kanssa koskaan, mutta näköjään en ole vaan uskaltanut. Hyvin ehdin, mutta pussin jälkeen jäin vähän jälkeen koska sain Aman hyppäämään väärän hypyn. Putkeenlähetys toimi taas hyvin kunhan se ei ole takaaleikkaus! Taas persjättö putken jälkeisellä renkaalla ja hyvin kerkesin. Luotin vaan siihen, että kyllä se Ama sieltä ne esteet ottaa matkan varrelta. Loppusuora meni tosi hyvin vaikka monella oli tullutkin kieltoja viimeisiltä hypyiltä. Upeasti Ama hyppäsi kaikki hypyt, kasasi itsensä ja rimat pysyi ylhäällä! Tuloksena kuitenkin hyl koska kepeillä pujotteli takaisinpäin.

Fiilis aivan mahtava radan jälkeen. Me kuitenkin tehtiin yhdessä sitä rataa ja pieniä juttuja hiomalla varmasti tullaan saamaan nolliakin radoilta. : ) Ei muutakuin treeniä lisää! Sydäntä kyllä lämmitti monen seuralaisen ja tuomarin kommentit meidän menosta. Se Ama kyllä oli ihan pirun nopea mutta en mäkään mikään hidas ollut. Olen nimittäin alkanut juoksemaan jumppien yhteydessä Elixialla. Kestävyyttä sanon ma! Nyt vaan treeniä lisää Aman kanssa, kyllä se aikansa ottaa että saa yhteistyön pelaamaan. Ama on kyllä hirmu kiltti ja sillä on niin ihana työmoottori.. : )  : )

Ps. Anu ja Nipsu saivat viimeisen SM & MM karsintanollan kasaan. Aivan huisia. Ja se pari ei oo kolmosissa ees kauaa kisannut. Ensi vuonna mä olen puuhkieni kanssa katsomossa kannustamassa heitä ja Kirsiä sekä Safiiria (Kinan äiskää) joka sai viikonloppuna myös SM nollat kasaan. Aivan mahtavaa. : )

Ja toinen ps. Kinan sisko Ruu sekä kartturinsa Panu aloittivat kisaaminen, saivat kaksi nollaa sijoituksilla 1. ja 3. Mie oon niin oon ylpee. Ja voin kertoa, että näiden koirien kanssa on ollut aivan jotain muuta kuin helppoa. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s