Jännät paikat

Onpa viime postauksesta jo aikaa.. On ollut kieltämättä vähän stressiä ja jotenkin ei ole tänne jaksanut rustailla mitään.

Aloitetaanpas viime viikosta, käytiin Kinan kanssa taas Elinalla vesikävelyssä. Tällä kertaa liike oli paljon huonompaa kuin aiemmin, ei pistetty ravaamaan ollenkaan. Väsyi kovin helposti ja muutenkaan ei jaksanut kovin keskittyä. Maiju seurasi sivusta kuinka Kina liikkui ja itsekin nyt sain selville paremmin miten se vasen jalka oikein menee. Ei kovin hyvin. Mielessä ehti jo liikkua kaikennäköistä kauheaa mm. alkavaa spondya, nivelrikkoa.. Ym ym.. Elina suositteli, ettei hoitokertoja jatketa ennenkuin Kina kuvataan, ettei vaan tule rikottua koiraa vääränlaisella hoidolla. Aika pettynein mielin ajoin kotiin kun ehdin jo masentua siitä, että mitäs jos se olisikin ihan rikki? Mitäs jos sen kanssa ei voi koskaan harrastaa agilityä?

Stressiä vasta pukkasikin päälle kun päätin sitten heti seuraavana päivänä varata ajan Kinalle kuvauksiin. Kävimme Laitilan Jussilla Hervannan Eläinlääkärissä, (Inkakin on aikoinaan kuvattu Jussilla vuonna 2006) tämän viikon keskiviikkona 13.10. Kiina sai rauhoittavan ja tipahti varmaankin muutamassa minuutissa, kerrankin pikkuapina oli hiljaa ja rauhallinen. : D Kuvia odottelin 45min, kävin sillä välin Hanni borderin kanssa lenkillä ja tapoin aikaa. Yritin jopa lukea ihan mielenkiintoisen oloista Canis lehteä mutta mitään ei kyllä jäänyt päähän sen lukuhetken jälkeen. No vihdoinkin pääsin katsomaan Kinan kuvia..

Lonkat: Tulee A tai B lausuntona takaisin. Lonkkamalja ja luu olivat erittäin pyöreät mutta malja olisi saanut olla hiukkasen syvempi. Muuten ihan priimaa.

Polvet: Lähtee ja tulee varmasti takaisin nollana. Ei mitään huomautettavaa!

Kyynärät: Priimaa!

Kaularanka, rintaranka, selkäranka, lanneranka: Päätin että koko koira kuvataan kun kerran lonkatkin kuvattiin. Koko ranka näytti hyvältä. Ei nikamamuutoksia. Ainoastaan L6-L7 väli mietitytti, katsottiin Jussin kanssa että näyttäisi kapeammalta kuin muut välit, mutta selkeästi musta eli ei mitään luutumia ym.

Herätepiikin saadessaan Kina oli ihan kanttuvei, mutta häntä vaan heilui kun juttelin sille. Koko illan Kina nukkui takki päällä vällyjen välissä. Oli vähän känniläisen oloinen tai oikeastaan krapulaisen näköinen. Annoin sille illalla ihan inasen raejuustoa ja royal caninin palautusjuomaa. Torstaina oli ihan kuosissa ja käytiin lenkkeilemässäkin kunnolla jo. Olen tosi onnellinen saadessani terveen koiran paperit, Kennelliitolta odotan lausuntoa vielä joka tulee varmaan muutaman kuukauden sisään. Mutta kun koko kroppa on kunnossa niin mistä pomputtaminen johtuu? Mistä johtuu toisen puolen heikkous? Seuraava aika on 4.11 fyssarille, katsotaan josko vaikka akupunktiota tai sähköhoitoa. Jussi sanoi että saattaa johtua tapaturmasta ja opitusta väärästä liikeradasta. Nyt voi myöskin harrastaa iloisin mielin koska on kuvattu terveeksi. Tärkeää on muistaa lämmittelyt ja jäähdyttelyt (mikä on nyt aika ilmiselvä asia ; )) sekä nivelvalmisteet ja b vitamiini.

Alotellaan pikkuhiljaa tokotreenejä, mutta agilityn kanssa vielä mietin että ehkei ihan vielä lähdetä treenaamaan. Helpottavaa, että Kiina on terve mutta millä ihmeellä sen saa sitten kuntoon.. Hmmm..

Keskiviikkona hain mulle Hanni borderin hoitoon, eilen käytiin tunnin lenkillä ja kaverukset pääsivät kohnottaan vapaana. Vähän pientä kärhämää saattaa luista tulla, mutta mä olen kärppänä paikalla kertomassa ettei saa rähistä. Hanni on ihan hauska, häntä heiluu tyyliin koko aika. Hauska ja kiva tapaus. : )

Ps. Ama on ilmoitettu seuramme 24.10 kisoihin hyppärille mun liisaamana! Täytyis varmaan ehtiä treenaamaan kisoja ennen.. ; )

Laitan kuvia postaukseen myöhemmin!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s