Me liideltiin perjantaina :)

Perjantain Pekan treenit oli peruttu sairastumisen vuoksi joten menimme sitten Sirpan kanssa kaksistaan tallille treenaamaan Aman, Pipan sekä Inkan kanssa.

Inka pääsi aloittamaan lyhyellä pätkällä, kävi vähän kuumana ja kiljui tainno rääkyi, mutta ihan hyvin kuulolla. Paremminkin olisi voinut ohjata sitä, mutta treeneissä on kiva höntsäillä. Kontaktit Inkaksi ihan ok. Mummon kanssa on kiva liitää ❤

Aman kanssa tehtiin helppoa pätkää, hyppy hyppy u-putki hyppy hyppy. Sehän sujahti putkeen ennenkuin kissaa kerkes sanomaan. : D Tehtiin pari toistoa, hyvin pysyi paikallaan lähdössä ja lähti mun kanssa treenaamaan vaikka Pipa treenasi äiskän kanssa vieressä.

Seuraavassa pätkässä mentiinkin vähän vaikeammin. Ei mentykään suoraan putkeen suorilta hypyiltä vaan harjoittelinkin ennen putkea takanaleikkusta ja valsseja. Ei kerennyt kovin monessa kohtaa edes kissaa sanomaan kun Ama oli sujahtanut jo putkeen.. : D

Tehtiin myös hyppykaarihommaa kolmella hypyllä. Lähtee tosi helposti kaarrattamaan heti toiselta hypyltä pois, pakko heittää vähän vastaista kättä, pysyy paremmin lähellä. Pari kertaa tuota tehtiin ja hyvin se lähti irtoamaan hypyille.

Tehtiin myös viskileikkaustreeniä, sihinän kanssa reagoi paremmin ja oli vielä hanskassa mutta ilman sihinää lähti kyllä hyvin nopeasti lapasesta.. : D Ama kyllä hyppää tosi tiukkaa hyppyä ja pyöritin sitä myös yhdellä hypyllä vähänniinku kasia. Hyvin pysyy yhdellä hypyllä kasassa ja reagoi hyvin mutta tohon kaarrattamiseen ja mopo-lähtee-käsistä täytyy keksiä jotain..

Treenattiin myös puomin alastuloa maassa. Kivasti menee vauhdilla päähän, pysähdyksestä joku ajatus ja tassujen maahanlaitosta mutta vielä treenattavaa on paljon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s