4.9.2010

Eilen olit vierelläni. Tänään olet Enkelini.

Eilen jouduin tekemään ehkä raskaimman päätöksen ikinä. Päästin Vilman ikiuneen.

Suru ja tuska on kova, itken ja turrun kunnes taas tajuan ja itken. Kaipaan pientä kuuroa mummeliani, mutta tiedän että tämä oli oikea ratkaisu. Sattuu niin paljon, tuskaa on vaikea sanoin kuvailla. Irti päästäminen oli vaikeaa ja surua ei helpota kukaan. Tekis mieli huutaa niin kauan kunnes ääni loppuu.

Sen silmien katse kertoi sen, että on aika lähteä. En kestä jos koirani kärsii yhtään, Vilma oli siis perjantaina repinyt suutansa jotenkin ihan auki ja loppupeleissä se taisi olla hammas mikä pisti toisen kärsimään. Mitään ei ollut tehtävissä koska hampaat oli niin huonossa kunnossa. Ja verenvuoto ei tyrehtynyt. Eläinlääkärin kanssa tulimme päätökseen, että nyt on aika mennä koirien taivaaseen. Siihen se nukahti pöydälle tukka mun kyynelistä märkänä. Levollinen pieni koirani. Tätä kirjoittaessa itken kipua, mutta se auttaa. Nyt pitää surra niin kauan kunnes hyvät muistot tulevat mieleeni.

Nuku hyvin Vilma pieni, olit mulle kaikista rakkain koira. Sua ikinä unohda en. Nyt sun on hyvä nukkua rauhassa. Nyt sulla on aina ruoka-aika taivaassa. Vajaa 15 vuotta olit mulle se tärkein, opetit koirista paljon, mun ensimmäinen oma koira. En osaa sanoa muuta, ajatukset ovat kuin tyhjää. Viimeinen katse ja halaus oli kaikista pahin. Ilmettä en voi unohtaa, se ilme taisi olla sellainen että: ”kiitos äiti kaikesta”.

Heihei oma pieni temppukoirani, sua jää kovin moni kaipaamaan. ❤

3 thoughts on “4.9.2010

  1. Voi Lea!!! *iiiiso rutistus*…Ihan kylmät väreet menivät, kun luin tuon sinun tekstin..Sinä teit Vilmalle sen viimeisen palveluksen, juuri sellaisen epäitsekkään, jollaisen rakas ystäväsi ansaitsi. Lohjan porukka lähettää täältä hirveästi jaksamista ja voimia surun keskellä..Kyllä kaikki vielä helpottaa…*halaus*.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s