Kiina vispaa!

Lauantai päivä viettiin pitkästä aikaa näyttelyssä Tervakoskella. Kiva nähdä taas kasvisporukkaa ja rupatella niitä näitä ja vaihtaa kuulumisia. Kiinasta jopa kuoritui ihan sievä tyttö, mutta se karvamäärä mitä siitä lähti. Hups. En tiennyt että borderista lähtee niiiin paljon karvaa ilman varsinaista trimmausta. Kirsi vetäs sen sellaiseella furminaattorilla ja avot, karkea karva tuli esiin ja Kina turkki näytti hyvälle. Menin sitten ja ostin feikkifurminaattorin hintaan 9e enkä varmasti tule katumaan. : D

Ekaks sain taas ohjeita Kirsiltä seisottamiseen ja kävelemiseen. Vieläkin etujalat tuppaa pomppimaan, aargh. Miten se esittäminen voi olla vaan niin vaikeeta? Luulis että vaan pikku pyrähdykset kehässä riittää. Yksilöarvostelussa liikkeet oli jo vähän paremmat sekä viimeisellä yhteiskiepillä. Laidalta Marjis taisi huutaa että älä hirtä sitä ja avot, kävely oli hyvin siedettävän näköistä. : ) Hihiii.

Tervakoski 28.8.2010 tuomari Vivamaria Soleckyj Szpunar, ??

Excellent balance + body. Nice head + topline. Her body parelell (whoot??) on the move but front leggs excellent position near body but movement dosen’t have full harmpony front leggs + body jumping in movement. (suomeksi vispaa).

AVO Eri, AVK 4

Eli siis arvostelu oli ihan jees paitsi nuo liikkeet. Huoh. Jospa ensi viikonloppuna menisi vähän paremmin treen ryhmiksessä.

Kiinasta otettiin myös seisotuskuvia.. Se kuvan ottaminen ei ollut niin helppoa kun Marjis oli nakkipussin kanssa edessä ja joku kasvis räpelöi kroppaa.

PerusKiina : D

No saatiin siitä ihan ok seisotuskuvakin, paitsi että tausta oli aika karmee.. Noi teltat häiritsee. : D

Sievä Kiina : )

Ja kun Ruusta otettiin seisotuskuva, hmmm. Kasvis laittoi sen pöydälle ja asetteli sen seisomaan. Ruu on niin kiltti ja helppo. : ) Oisipa Kiinakin..

Ps. Mitään siis juuri mitään ei olla tehty. Paitsi peruuttamis treenejä ja liikkeestä maahanmenoja paristi. Nyt alkoi omistajalla armoton syksytreeni. Jumppasalin jäsenyys otettiin jo huhtikuussa, mutta kesällä.. Nooh, sanotaanko näin että aurinko ja terassi ne yhteen sopii.. ; ) Nyt treenataan 3-4krt viikossa ja lenkit vielä päälle. Täytyy myös ryhdistäytyä tuon ulkonasyömisen kanssa, mäkkäri ja siivet vaan on yksinkertaisesti superhyvää. : )

4 thoughts on “Kiina vispaa!

  1. Kiva kuva Ruusta! Ja tähän on myös pakko todeta että Ruu ei todellakaan ole kiltti ja helppo 😀 Se vaan antaa vieraille itsestään sellaisen kuvan 😉

  2. Ai no Ruu on kyllä sitten vieraskorea, mutta niin Kinakin yleensä on kun moni sanoo, että onpa se rauhallinen. 😉

    Todellisuus paljastuu siis vain harvojen ja valittujen seurassa. 😀

    Toi feikkifurminaattori näytti toimivan ja se veti pohjavillamössön pois sieltä turkista ja karkea karva paljastui sieltä pohjalta. Puhuttiin jopa siitä, että riittäisikö tuo ”trimmaamaan” Kinan kun sille ei tukkaa koskaan kasva mitenkään älyttömästi.. Kandee kokeilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s