Piirinmestaruuskahinat

Tässä on Luu. Luu edustaa maailman fiksuinta koirarotua. Bordercollieta. : D

Sunnuntaina kisattiin Takkujen kentällä (jee, olivat parantaneet kentän pohjaa ja lisänneet päälle uutta hiekkaa) yksilö piirinmestaruuksista sekä joukkuemestaruuksista.

Yksilöissä aloitettiin agilityradalla. Tuloksena 5. Taisi tulla kielto a-esteeltä. Radan alkupätkä ei ollut mikään helppo, pelkäsin että Inka sujahtaa putkeen ennen kuin pitäisi. Ei kuitenkaan tehnyt niin, kontaktit ihan ok Inkaksi, mutta kun a-esteen molemmille puolille oli laitettu putkiansat niin vein sen melkein nenästä a-esteelle. No törmäsin seuraavaksi sitten siihen toiseen putkenpäähän ja Inka tuli alas esteeltä. Ei muutakuin uusiks vaan ja maaliin. Vähän taisi yliaikaakin tulla kiellon kera. Nollia ei kauheasti herunut, olisko ollut peräti 4-5kpl mineille?

Kisasin taas Aelialla, Tiina säästeli jalkaansa joukkuerataa varten. Agilityradalla pysyi alun tosi hyvin käsissä, puomin jälkeen piti viedä putkeen mutta Aelia meinasi lähteä a-esteelle. Sain kuitenkin onneksi pelastettua ja lopussa tippui tosin yksi rima. Höh. Tulos siis 5. Vähän kaarrotusta taisi tulla, mutta ihan ok siihen nähden paljonko olen treenannut Aelialla. Eli siis kerran tänä vuonna maaliskuussa. : )

Hyppärille lähdin aika letkein mielin Inkan kanssa. Kepeille syöttövirhe, taisin olla vähän tiellä. Tein keppien jälkeen sellaisen ohjausratkaisun mitä ei kannata tehdä ei-putkeen-irtoavalle-koiralle. Lähetin hypylle ja siitä putkeen, leijeröin kepit jne. Ekalla yrittämällä tuli takaspäin kysymään mihin jäin. Tokalla kerralla lähti erittäin hyvin, olin sitten ottamassa putkesta vastaan 2 hypyn takana. : ) Jätti toisen niistä (muuri) hyppäämättä mut eipä haittaa. Tuollaisia leijeröintejä pitäisi harjoitella Kiinan kanssa, yksi maksiohjaaja taisi tehdä samat kuin mä. : )

Aelian kanssa tempaistiin sitten nolla hyppäriltä. : ) Juuri ja juuri päästiin aikaan, kaarrotusta taisi taas tulla, se on niin erilaista viedä toisen koiraa kun ei tiedä kuinka tiukkaan saa viedä. Yhteistuloksissa Aelian kanssa oltiinkin sitten 2 sijalla. ELI PIIRINMESTARUUSHOPEAA! : )

Kuva: Laura Järvinen

Joukkuerata oli ihan iisi juttu, vähän sellainen et onks pakko tutustua jos ei halua? : D Jos siltä ei nollaa saisi niin on kyllä kumma juttu. No, teimme Inkan kanssa tosi hyvää rataa kunnes putkeenheitossa menin jotenkin sekaisin kun piti leijeröidä rengas mutta veinkin sen putkeen ja olin vähän myöhässä seuraavalla hypyllä ja karjaisin riman päällä. Meidän tulokseksi siis 5. Mutta Päivi & Minni sekä luottoruuna Anu & Tuittu tekivät taas nollan. Maiju hyllytti Ellillä kepeille, korjasi ilmeisemmin väärin mitä kovin moni muukaan ei nähnyt mutta oli kuulemma oikeasti korjannutkin väärin mitä aluksi epäiltiin. Minijoukkueiden yhteistuloksissa oltiin ekoja.. Taas.. : ) ELI MEILLE JOUKKUEKULTAA! : )

Ja mikäs vielä kivempaa kun mineissä 2 sijalla oli hieno chihut + boster + shelttijoukkue. Nipsu, Fanni, Mauri-Antero sekä Ilja tekivät myös hienoja ratoja. Medeissä kultaa veivät samat tyypit mitä viime vuonnakin. JEIII! Viggo, Willa, Rocky ja Aida. Niin mahtavaa. Ja taisi toisena olla myös TamSKilaisia! Maxeissa TamSKilaiset pääsivät kolmannelle palkintopallille, muistaakseni..

Ps. Hervannan laskettelukeskuksessa havaittu kyykäärme. Mä pönttö kun olen luullut, että ne on vähän isompia. Mut se oli sellainen kääpiökäärme, pienen kepin kokoinen. Onneksi kukaan koirista ei tainnut mennä sen lähelle eikä ottanut hittiä. Huh. Tiedänpä jatkossa miltä ne näyttää. Mä siis olen kuvitellut oikeasti et ne muistuttaa tyyliin kalkarokäärmettä. Ei, en ole ollut mukana biologian tunnilla ja olen vähän blondi. ; )

Onnistumisen riemua : )

Ai niin, viikonlopulta kantautui muutenkin hienoja uutisia, Anu ja Nipsu nousivat eliittiluokkaan eli kolmosiin, Saara paukutti Vigolla pari nollavoittoa, Laura nousi Fannilla kakkosiin, Kaisa ja Hikka tekivät tuplat sunnuntaina, Kati ja Into vetivät maxien ainoat tuplanollat sekä Piirinmestaruuskultaa. On tää niin hienoa nähdä onnistumisia ja sitä riemua mitä tästä lajista saa. Voi kun itse pääsisi vielä kokemaan tälläisiä hetkiä huipulla. Mutta se, että minkä koiran kanssa… Jää arvoitukseksi..

Medien mestarit; Saara & Viggo, Nora & Aida, Mappe & Willa, Päivikki & Rocky

3 thoughts on “Piirinmestaruuskahinat

  1. Kyllä niitä onnistumisia saa vielä kokea 🙂 Ja sitä hienommalta se sitten tuntuu, jos joutuu vähän aikaa odottamaan ja tekemään töitä uuden koiran kanssa.

    Onneksi mä olin vanhana hervantalaisena kyybongarina teidän mukana lenkillä… Ois jäänyt Lealta ja Maijulta koko luikero näkemättä. Nyt ainakin tiedätte, minkänäköisiä keppejä polulla kannattaa varoa 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s