Shelttiohjus

Nipsu vuonna 2009

Lauantaina sain mahdollisuuden käydä juoksemassa Nipsun kanssa yksi startti kun Anu ei ekaan kerennyt töidensä puolesta. Nipsu oli ihan mukana jo kisapaikalla, se ei paljoa kysele kenen kanssa mennään. Rata oli hiukkasen vaikea ja mietinkin miten pienen shetlantilaisen saa sopivasti vietyä radalla. Se kaatuikin sitten esteelle nro 3. Alussa kun jätin Nipsun lähtöön ja sanoin sille tule, se vaan istui paikoillaan. : D Ei muutakuin uusi käsky ja menoks, toisella hypyllä liike meni vähän huonosti ja taisin antaa Nipsulle liikaa tilaa, meni se seläntakaa pituudelle kun puomille piti mennä. Puomin jälkeiset hypyt meni läskiks, sama homma keppihaun kanssa. Toisella yrittämällä meni ja pujotteli hienosti. A-esteelle mentäessä huusin sille ota, se otti kontaktin mutta lähti ilman lupaa joten uusiks koko este ja radalta pois.

Nipsu oli hiukan kuumakalle, ihana pieni vauhtiohjus. Hieno koira kertakaikkiaan! Tuollaisen mäkin tahdon. : ) Kun saa palaset loksahtamaan kohdilleen, tulee Nipestä kyllä ihan mahtava.. Ja sen kartturi Anusta kans.. Vaikka päivän muut suoritukset eivät tehneet kunniaa keltaiselle kirjalle. Vika rata oli hieno, mutta se yksi virhe, tainno kaks kertaa putkeen a-esteen sijasta. Kyllä sitä kerkee, vai mitä Anu? ; ) Tarkoittanee, että nyt jos koskaan on pakko kisata että saa rutiiniksi ohjauksen eikä varmistele.. ; )

Videosta kiitos Anulle, Marian kuvaamana : )

Lisätunnelmaa järjesti herra taivaanherra. Järjesti ”pienimuotoisen” vesisateen. Oltiin juuri tulossa tokan radan jälkeen jäähdyttelylenkiltä, sanoin Anulle että kohta tulee vettä ja lujaa. Menikö ees viittä minuuttia kun taivas repesi. Muutamassa sekunnissa kastuttiin aikas hyvin, taivas paukkui ja sähkötkin meni koko kisapaikalta. Vettä tuli ja paljon ja salamat räiskyi. Mielenkiintoista. Levekkiläisillä käy hemmetin hyvä tuuri kisapaikan säiden kanssa. Vuonna 2008 uitiin kentällä ja vettä satoi ihan hirveesti. Silloin ei onneks ukkostanut. Kengissä hölskyi vesi ja vettä pitävää takkia oli turha pitää päällä kun puolen minuutin ratasuorituksen jälkeen olit jo ihan läpimärkä. Viime vuonna aurinko paistoi aivan liikaa ja oli saakelin kuuma. Tänä vuonna vettä ja ukkosta, mitä ensi vuonna? Mätiä sammakoita ja lunta? : D

Tässä pari maistiaista päivän kisoista.. : D

Vesipuisto Serena… ; )

Merimerkit : D (Jos joku ei tiedä niin merellä on merimerkkejä mitkä kertoo mm. kareista, ajosuunnista ym : D)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s