Kelpie liitää osa 5

Perjantaina treenasin Amalla Pekan treeneissä, kiitos Sirpalle tästä! Treenattiin ihan muutamia pieniä juttuja joista koin kyllä saavani lisäinfoa maxikoiralla treenatessa.

Ekaksi treenattiin takaaleikkausta niin että lähdettiin ekalta hypyltä aikalailla yhtäaikaa, toiselle hypylle leikkaus ja kolmas hyppy vähän vasemmalle tai oikealle. Ama meni tosi hyvin jokaisella kerralla, pari kertaa tehtiin kummallekin puolelle. Sain hyvin kropan kääntymään oikein ja tehtyä leikkaukset oikea-aikaisesti.

Toinen treeni oli persjättö, koira putkeen, hyppy, hyppy persjättö jä hyppy loivasti vasemmalle/oikealle. Heitinkin vitsiä jo tästä, että kohta muut näkee kun ratsastan kelpielle. Eipä sitten nähnytkään, sain persjätöt hyvin ajoitettua, paitsi persjätön jälkeisestä ohjauksesta sain noottia, eli täytyy ohjata sinne minne mennään eikä suoraan. : D

Kolmas oli hyppykuvio missä ensiksi tehtiin leikkaus ja sen jälkeen muutaman hypyn jälkeen persjättö. Ama lähti vähän kaarrottamaan hyppykaarta suoritettaessaan ja ajautui yhden hypyn ohi. Tiukemmalla kroppakäännöllä sain hyppäämään ja kun hiukkasen odotti sitä niin, että linjaus menee oikein, hyppy tulee ”väkisinkin” hypättyä.

Treenasin aluksi muuten puomin alastuloa niin, että palkka oli jonkun metrin-kahden metrin päällä. Eteni ihan ok, paitsi että kyyläili taaksensa kun muut treenasivat viereisellä kentällä. Häiriötä siis oli. Tästä jatketaan, eli remmipysäytyksiä alan tekemään.

Ama oli kyllä tosi kiva, reagoi erittäin hyvin kroppaan ja motivaatio löytyy nanosekunnissa. Hienoa saada mahdollisuus treenata sen kanssa. Ihanaa sanon ma ❤

Lopuksi vielä lainakoiraosasto nro2. Nipsun kanssa pientä treeniä. On se kyllä hieno pieni sheltti, hienosti kulkee. Ohjaajansa Anu on sitä hyvin kouluttanut, kontaktitkin superit.

Kiina pääsi lopussa tekemään taas tätä hyppy-naksusydeemiä. Pidensin välimatkaakin ja hyvin hakeutui hypyille.  Tuntuu tosi tyhmältä tehdä tälläistä treeniä mutta ainakin menee innolla hypyille. Naksautan siis kun se on riman päällä. Olen nyt jostain kumman syystä päätynyt siihen, että mun on pakko kokeilla ruokapalkalla. Jos se hemmetin kisunruoka toimii niin toimikoot. Huoh. Eipä mulla hirveesti varaa ole ronkeloida koiran kanssa joka kiitää mieluummin.. Unissaan.. : ) Keppejäkin tehtiin, kuinka vaikeaa on että yli 2v koira oppii pujottelemaan? On tehty verkoilla ja vinokepeillä. Toivon todellakin että Kinassa on joku pahempi jumi minkä Piira saa hoidettua. Löytyisi syy takapakkeihinkin.. Siis eihän sitä koskaan oikeasti toivo että koirassa olisi vikaa, mutta tietäisi ainakin että jos koira on kuosissa.. Niin remminpäästä löytyy syy.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s