Kelpie liitää

Kuvan koira ei liity juttuun ; )

Dodiin, Aman kanssa ekat yhteiset agilitykisat korkattu. Tuloksilla ei ole juhlimista, mutta en sitä tosin odottanutkaan. ; )

Johanna Wutrich oli rakentanut aika iisit suoralinjaiset ykkösluokan radat, me lähdettiin Aman kanssa heti siinä alussa. Jos näin jälkeenpäin saa jostain valittaa niin olisin mieluusti lähtenyt vähän myöhemmin radalle.

Ekalla radalla Ama katseli jo lähdössä Sirpan perään, lähti kuitenkin radalle mutta toisen hypyn ohi ja kolmannelle ja siitäpä rapsahti heti hyl. Saimme mentyä muutaman esteen kunnes Ama lähti radalta huiteleen ja meno alkoi näyttämään tosi epätoivoiselta, keinu meni ihan ok, mutta a-este ja puomi.. Huhhuh. Ei muutakuin kontaktitreenit vaan päälle. Puomille tais lähteä omia menojaan ja lähdin kävelemään pois radalta.

Toiselle radalle lähdettäessä oli ihan jees, mutta lähdössä alkoi taas katselemaan Sirpan perään. Odottelin hetken että Ama ees vähän kiinnittäisi huomiota muhun. Lähti reippaasti mukaan, puomin kontakti ihan ok, sujahti putkeen niinkuin olisi tiennyt että sinne mennään, a-estekin oli ok ja myös keinu. Pituuden palikka kaatui ja siitä femma, mutta takaisinpäin tullessa hypylle, Ama alkoi taas virheen jälkeen katselemaan missä äiskä menee. Sain kuitenkin sen taas mukaani, kepeistä viiletti ohi, mutta sain pujottelemaan mutta jätti vikan välin pujottelematta, jatkoin kuitenkin maaliin päin. En halunnut korjata koska Ama teki taas mun kanssa töitä. Putken jälkeen lopussa otti kiellon hypyltä, taisin vähä ryysiä päälle. Palkkana maalissa kissanruokaa. Tästä radasta jäi ihan hyvä mieli koska ei haahuillut niin paljoa Sirpan perään. : )

Nämä kisat oli vähä niinkuin katsastusajot, yhteistyö toimi aina hyvin hetkellisesti tosin kelpie kiitää hemmetin lujaa. Eli kontaktitreenitauolle sanon ma ja irtoamistreenejä ja tekniikkaa paljon lisää. Muuten Ama on kyllä oikein kiva agilitykoira. Kova vauhti sillä ainakin on! : ) Ehkä meidät jossain muissakin kisoissa tullaan näkemään, toivottavasti. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s