Tähän se jää!

Koskaan enään ei varmaan lähemmäksi kärkeä päästä. En ole vielä päättänyt koska juoksemme yhdessä viimeiset kisamme. Harmittaa ihan älyttömästi, niin että tulee tippa linssiin. Kaikista vaikeinta eläkkeelle laitto on juuri sen takia kun uutta kiituria mulla ei ole. Vaikeaa on tehdä päätös, koska ja missä. Onko pakko? Tuntuu ettei syksyn kisoja ole mitään järkeä juosta kun SM kisoihin ei enään tähdätä. Voi kun saisi vielä muutaman vauhdikkaan vuoden lisää, miksi koiran pitää vanheta liian äkkiä kun kaikki sujuu.

Ei Anullakaan helppoa tule olemaan, Tuittu pikkumusta alkaa myös lähenemään sitä aikaa kun mummut turisteina hurraa nuoremmille kentän laidalla.

4 thoughts on “Tähän se jää!

  1. Niimpä… ja samaisella ranking-paikalla mekin ollaan pari kertaa käväisty 😉 Onneksi kaikki ne mahtavat kisamuistot säilyvät ikuisesti.

  2. Joo mieluummin että lopettaa ”huipulla”.. Mutta silti.. 😦 😦
    Joo Tuittu ei ihan vielä borderiks lueta ellei sen tukka ny sattuisi iän myötä tippumaan ja ne korvat lerpahtamaan ja se häntä.. No se vois olla silleen miten Tuittu sitä joskus pitää, alhaalla.. 🙂 Ja se harmaantuis.. Mut se kuono.. Hmmm. Mä kyllä suuresti epäilen, et Tuitusta ei saa borderia tekemälläkään.. 😉

    Niinpä, hienoja muistoja…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s