Sheltit kylässä

Shokki ottaa lepoa : )

Keskiviikkona Karo tuli poikien kanssa kylään tänne tampereelle. Käytettiin koiria uimassa, tosin Kina ei tästä oikein innostunut.  Otettiin rennosti, grillattiin ja jutusteltiin, lenkkiä ei oikein jaksanut tehdä kun lämpöasteet pyöri siellä 31-32 tietämissä.. : O

Torstaina Karo kävi Kriisin kanssa meidän seuran järjestämissä (huonosti hommat muuten sujuikin torstaina :/) ykkösluokan kisoissa, ekasta kisasta hyl mutta toisesta kisasta 5 tulos! VAUUU! Käykää kurkkiin Karon blogia, siellä tarkempi selitys radoista. Mut hienosti se Kriisi meni. : )

Perjantaina käytiin treenaamassa, Kinakin pääsi. Tehtiin kaikkia kontakteja. Takanaleikkauksia ja hyvin menikin, kontaktit on kyl kivat Kinalla. Siitä olen ylpeä et oon opettanut ne niin hyvin sille. Mutta hyppysuoraa kun tehtiin putken kautta, Kina kyllä hyppää huonosti. Se nostaa takajalat joko mahan alle tai ojentaa vain hiukan suoraksi taakse. Hyppääminen ei ole Kinalle kiva juttu ja se mieluusti menisi ohi. Alankin epäillä Karon kanssa, että jotain mätää saattaa olla. Onneksi Piiran aika on meillä syyskuun alussa, täytyy sitä haastatella et mitä se on mieltä tuollaisesta hyppytekniikasta. Aina kun Inka nostaa takajalat mahan alle, sillä on lanne jumissa. Kesäkuussahan Elina fyssari sanoi että Kinan lantio on vino, saattaisiko syy löytyä sieltä? Tein kuitenkin naksulla ja nameilla ihan niinkin tyhmää juttua kun seisoin paikoillani ja sanoin vaan hyppy. Ja kun Kina hyppäsi, sai se klikkauksen ja palkan multa, vauhti jopa parantui loppua kohden. Ja aattelin et jos sen kanssa tässä treenailee (huom siis jos) niin tekisi ilman rimoja, jos vauhti ja motivaatio onkin kärsinyt siitä, että hypyt ei ole kivoja hypätä. Ja mietinnässä on, että pitäiskö alkaa tekemään hyppytekniikkaa?

Keppejä tehtiin vinokepeillä ja molemmilta puolilta, aluksi vähän loivasti vinossa ja nostin melkein pystyyn, kun palkan laittaa eteen, K kysyy lupaa jotenkin kipolle ja hämääntyy. Eli palkkaan kyllä kädestä noi kepit nytten. Ei se paljoa vaatisi kun ne saisi kuntoon, mutta laiska motivaatiovammainen ohjaaja ei aina jaksa. Rengastakin tehtiin, muutamia kertoja meni sivusta, kelmua sais kyllä kokeilla tai sitten kehittelis pleksit renkaan sivuun niin tulisi onnistuneita toistoja eikä niitä epäonnistuneita ollenkaan.

Kiina oli ihan ok, olisin kyllä maailman onnellisin jos saisin sen toimimaan radalla mun kanssa. Mä kyllä aion ottaa selvää onko tuossa koirassa jotain vikaa, kuviin (koko koira) vois viedä nyt kun ei oo mitään kisoja tulossa.

Mutta oli kivaa kun olitte Karo täällä! Joskus uusiksi!! : )

Sheltti Tempo TamSKin kisoissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s