Kelpietreenit osa4

Lomalla on aikaa.. Kuka muka väitti niin? : D

No mut enivei, käytiin taas treenaamassa Ama kelpien kanssa tallilla. Tein taas vaikean radan mitä ei nollalla saatu läpi sitten millään. Sanoin omistaja Sirpalle, että vaikeissa radoissa on tarpeeksi haastetta ja kun virheitä tulee, niistä oppii ohjaaja sekä ehkäpä vähän koirakin? Kaksi suoraputkea ja takaakierto hyppy ja putkien välissä hyppy, lääh ja puuh. Tuli kieltämättä vähän kuuma, mutta ainakin ratkaisin ongelmakohdat itse treenaamalla ja miettimällä vartalon ja käsien liikettä. Upeasti Ama reagoi sihinään takanaleikkauksessa ja teki superhienon kääntymisen. Se on niin ihanan elastinen koira! Nyt muuten se ei hiippaile enää radalle, tuijottaa tosin lähtötilanteessa omistajaansa ja kerran lähti sen luokse kun olin ottavinani sitä hypyiltä vastaan. : D Täytyy kontaktia alkaa pikkusen vaatimaan lähtötilanteissa, saan varmuuden siitä että me mennään yhdessä enkä minä yksin. Ama muuten irtoaa paljon paremmin putkiinkin jo. Mutta käsien kanssa saa olla tarkka, makaronikäsiä ei Aman kanssa tarvita. Selkeä mutta nopea ohjaus ilman hötkyilyä ja avot. ; )

Kontakteista tehtiin puomia ja a-estettä. Muutama kerta ihan vapaana namialustalla ja muutaman kerran remmin kanssa namialustalla, on se kyllä nopea oppimaan. Jospa sille saisi hienot kontaktit opetettua muutamassa kuukaudessa? Näillä mennään kuitenkin oriveden kisoihin ja katsotaan miten menee! Ehkäpä se jännitys tulee sitten lauantai-aamuna… : )

Kiina teki tokojuttuja, ruutua, luoksetuloja, noutoa ja seuraamista. Luoksetulot ok verrattuna viime viikkoon, silloin ei tullut sivulle ollenkaan vaan peruutti ja meni maahan. Päivällä möykkäsin sille siitä kun se juoksi Vilmaa päin.. Mutta onneksi paremmin sujuivat tällä kertaa. Seuraamista tehtiin aika pitkää pätkää, myös hitaasti ja hölkäten, kivasti pitää kontaktia. Mutta kääntymiset, huoh. Mä tarvin niin apua niihin tai jonkun hemmetin viivan minkä päällä kävellä. Mä väkisinkin lähden pyöristämään kulmia. Mun paheeni! Ruutu oli ihan ok, kerran tyhjään ruutuun ja 3 kertaa alustalle. Lähtee lujaa, hitsi kun tahtois jo edistyä tossa mutta pitäis varmaan opettaa se joku stoppikäsky! : D Nouto oli hyvä, vauhdilla mutta ei tietty palautusta. Pitäis varmaan alkaa sitäkin treenaamaan??!?!? ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s